De bedste brands
Udforsk

Alt om den ikoniske Pixi Glow Tonic

Alt om den ikoniske Pixi Glow Tonic

For nogle af os kan en tonic føles som et unødvendigt trin i en i forvejen kompliceret og lang hudplejerutine. Men ikke længere! Pixi Glow Tonic har revolutioneret emnet. Den indeholder flere essentielle ingredienser som virkelig vil få din hud til at stråle.

Hvor startede Pixi?

Pixi blev grundlagt i Soho i London i 1999, hvor den svenske makeupartist Petra Strand åbnede sin første lille butik. Petra var træt af kedelige skønhedsprodukter som kun havde en enkelt funktion. Hun var kun 26 da hun startede skønhedsmærket, og hendes motto var: “bring den naturlige skønhed frem i alle kvinder”.

Petra startede sin karriere som model, og blev derfor en del af skønhedsindustrien i en tidlig alder. Hun har altid været en ‘makeupjunkie’, og var fascineret af hvad makeupartisterne udrettede før photo shoots. Dette førte til, at Petra selv besluttede sig for at blive makeupartist. Herfra gik der ikke længe før hun startede Pixi.

Pixi Glow Tonic fra Lookfantastic

Petras passion for hudpleje og skønhed kombineret med hendes liv som mor til fire med en travl livsstil har formet Pixi og gjort mærket til hvad det er. Petra har udviklet et kultmærke som udvikler innovative, rene produkter som tager sig af din hud. Hun beskriver det selv som “multifunktionelle produkter der får huden til at se ung ud og korrigerer ujævnheder – perfekt for travle kvinder”.

Dette har haft indflydelse på udviklingen af Pixi Glow Tonic, såvel som Pixis andre multifunktionelle produkter og beautysæt. I dag er mærket et af de få som skaber produkter der hurtigt og nemt giver et perfekt finish på få minutter.

Skabelsen af Glow Tonic

Petra blev fra en tidlig alder en del af skønhedsindutrien og har altid ment at man ser bedre ud hvis man har det godt. Den populære Glow Tonic er inspireret af Petras opvækst i Sverige; den er produktet af hendes interesse for eventyr, naturen og lyset. Glow Tonic blev oprindeligt blandet og hældt på flaske i kælderen af den lille butik i Soho – og kunderne blev lynhurtigt afhængige og forelskede!

Hvad gør Glow Tonic speciel?

Navnet afslører det: GLOW. Den gør præcis det der står den gør! Og dens farver symboliserer dens virkning: frisk og kraftig. Den har kun tre hovedingredienser, og hver af dem spiller en stor rolle i produktets succes.

Glykolsyre: det forbedrer hudens udseende, og giver en glattere følelse, så din makeup lægger sig pænere på huden.

Aloe Vera: virker beroligende, så glykolsyren ikke er for voldsom ved huden. Aloe vera fugter huden og får huden til at se yngre ud.

Rød Ginseng: det er hvad der giver Glow Tonic dens særlige farve! Desuden er rød ginseng fuld af antioksidanter, som beskytter huden mod forurening og frie radikaler.

Sammen skaber disse tre ingredienser et mirakel, som har gjort kvinder verdenover helt tossede med Pixi Glow Tonic.frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert