Gå til hovedindhold
Trends

Top 5: Highlightere til den smukkeste glød

Top 5: Highlightere til den smukkeste glød
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Highlightere er en rigtig god måde at tilføje glød til huden. De findes i mange farver og teksturer, men i bund og grund har de alle det samme formål: at fremhæve din teint. De er fantastiske til at give din naturlige glød et boost, når din hud ser træt ud, og de kan bruges flere forskellige steder i ansigtet. Desuden kan de bruges som en primer i hele ansigtet for at give dig en endnu smukkere udstråling, eller under øjnene som en concealer for at fremhæve dine øjne. Highlighter kan lægges under brynene for at løfte dem, eller over læberne for at fremhæve amorbuen.

Hvordan får man en smuk glød og udstråling?

Vi har nøje udvalgt vores top 5 af highlightere – her er en række highlightere med forskellige ingredienser og teksturer. Her kan du se hvordan og hvor i ansigtet de kan bruges.

 • 1.Estée Lauder Wear Brush-On BB Highlighter

  Estée Lauder Wear Brush-On BB Highlighter
  215 kr
  Selvom denne måske ikke ligner en traditionel highlighter, er den fantastisk til at fremhæve din glød. Hvad der gør produktet endnu mere fantastisk, er, at den samtidig virker som en concealer på huden, så du kan udbedre eventuelle urenheder mens du fremhæver din naturlige glød. Vi elsker at bruge denne under øjnene for at skjule rødmen, mørke rander og hævelser – og i stedet fremhæve øjnene!
 • 2.Clinique Chubby Stick Sculpting Hefty Highlight

  Clinique Chubby Stick Sculpting Hefty Highlight
  181 kr
  Fremhæv din udstråling og glød med denne Clinique highlighter; den er cremet i konsistensen og fremhæver din teint og konturer i ansigtet. Denne highlighter virker lysreflekterende, holder længe og er oliefri. Designet er unikt og kræver ikke spidsning.
 • 3.Perricone MD No Highlighter Highlighter

  Perricone MD No Highlighter Highlighter
  175 kr
  Denne serumbaserede formular er et super valg hvis du ikke er til pudderhighlightere. Væsken er beriget med C-vitamin og har en anti-inflammatorisk virkning som nedsætter eventuelle irritationer og rødmen i huden. Den hjælper desuden med at fremhæve hudens naturlige glød, uden at virke for glimmeragtig. Dermed er den ideel til flere steder i ansigtet, såsom under øjenbrynene, over amorbuen, kinderne samt på næseryggen.
 • 4.New Cid Cosmetics I-Glow – Ice Pop

  New Cid Cosmetics I-Glow – Ice Pop
  215 kr
  Denne blanding af nuancer – såsom terracotta, creme og fersken – er perfekt til at fremhæve en naturlig glød og tilføre varmere nuancer til huden. I modsætning til traditionelle highlightere som har en let glimtende effekt, har denne highlighter en let bronzeeffekt uden at gøre huden for mørk eller orange. Vi elsker at bruge den når vores hud ser træt ud og har brug for et boost!
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint