De bedste brands
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Wanderlust

Om #LFBeautyBox: Wanderlust

Denne gang er temaet ”Wanderlust” og det betyder at produkterne i månedens box er perfekte til dig der elsker at rejse, at være på farten eller bare nyder at tage væk på en forlænget weekend. Dig der nyder at komme ud og opleve en masse nyt – også når det kommer til lækre produkter. Produkter som vi skal kigge lidt nærmere på nu.

Hvad indeholder Wanderlust Beauty Box?

Balance Me creme fra lookfantastic

Balance Me Balancing Face Moisturiser – 20 ml

Jeg bliver altid en smule skuffet når jeg ser produkter fra dette brand i de forskellige beautyboxe. Min hud samarbejder bare ikke særlig godt med dem, og jeg synes duften af dem er… well.. ikke mig. MEN! Jeg kan se at de går rent ind hos rigtig mange, så nogle er disse produkter perfekte til. Denne er dog ikke den værste creme jeg har prøvet fra dem. Jeg bruger den ikke om morgenen, da min hud bliver så fedtet, men efter en god acnerens om aftenen inden sengetid, der er denne faktisk ganske okay.

First Aid Beauty fra lookfantastic

First Aid Beauty – Facial Radiance Pads – 28 stk

Disse face pads er fantastiske at have med på en forlænget weekend og passer perfekt til temaet Wanderlust. Man bruger dem efter man har renset sit ansigt, og disse har en svag eksfoliering, så man får renset godt igennem og man efterlades med en ren, blød og glødende hud.

Til at starte med troede jeg ikke rigtig at den eksfolierende del af dem ville være noget særligt, men.. jeg må indrømme at jeg alligevel er gået hen og er blevet en smule imponeret. De kan faktisk godt tage ved, og huden bliver dejlig blød efter brug. Så jeg har valgt at bruge dem hver aften i min natrutine. Kan varmt anbefale jer at prøve dem.

Kérastase shampoo fra lookfantastic Beauty Box

Kérastase – Shampoo – 80 ml

Jeg har i mange år været glad for de hårprodukter jeg har haft fra dette brand, så jeg blev ret glad for at se en shampoo i denne måneds box. Man kan få nogle forskellige slags i boxen og jeg har fået denne der hjælper til med at styrke træt, skadet og knækket hår. Selv flossede ender skulle den kunne gøre noget ved. Jamen det kan man jo altid bruge. Og jeg må sige, at jeg er gået hen og blevet glad for den. Der er ikke nogen speciel duft i den, men den gør håret virkelig lækkert og jeg kunne godt have brugt en full size. Så lækker er den. Helt klart en shampoo jeg kunne finde på at købe en full size af – gerne med den tilhørende balsam.

MONU face mist fra lookfantastic

Monu – Rosewood Reviving Mist – 40 ml

Det er blevet meget populært at bruge disse facemists og er der rosenvand i dem, så roser stort set alle dem til skyerne. Og jeg ved at især rosenvand har fantastiske egenskaber, så jeg tvivler ikke på dem der anbefaler det. Jeg har faktisk alt for mange facemists i gemmerne (eller køleskabet, da de er bedst kolde – hvis I spørger mig), men jeg har bare aldrig rigtig fået dem ind i min faste rutine. Noget jeg skal blive bedre til, for jeg er sikker på at de ville gøre underværker for mig.

De er gode til at give huden fugt både før og efter makeup, de er gode på en varm sommerdag hvor huden tørster efter fugt og.. jah. En ting vi kvinder (og mænd) burde have som fast ting i vores hudplejerutine. Jeg er dog ikke den store fan af duften af roser, da den godt kan blive en smule kvalm – men jeg synes ikke denne er så slem. Så den bliver gemt sammen med alle de andre jeg har. Og så skal jeg altså til at blive bedre til at få dem brugt.

ModelCo lip gloss fra lookfantastic Beauty Box

Hailey Baldwin For Modelco Super Lips Lipgloss 3 ml

Jeg er super kræsen når det kommer til lipgloss. Jeg vil ikke have at de klistrer for meget, og jeg hader dem der ”glider” ud i mundvigen efter noget tid og sidder der og klatter. Men jeg elsker looket af en god gloss. Så blev lidt spændt på denne, da jeg så den i denne måneds box. Den er ikke voldsomt pigmenteret, så farven blender ret godt ind i ens egen læbefarve. Og så er den ikke klæbrig. Eller, en smule er den, men den har lige den rette konsistens til min smag. Og så dufter den af slik! Slik med jordbærsmag. Slet ikke dårligt og perfekt til årstiden.

Igen kan man få denne i forskellige farver i månedens box, og jeg har fået den der hedder ”Biz” – det jeg er ret godt tilfreds med.

Bellapierre shimmer fra lookfantastic Beauty Box

Bellapierre – Shimmer Highlighter – 2,35 g

Jeg har efterhånden modtaget en del af disse powder-produkter fra dette brand i de forskellige boxe. Men det gør skam ikke noget, for de er lækre! Jeg troede faktisk at dette var en genganger, da jeg tidligere har fået en i samme lyse farve, men de hedder noget forskelligt. Dog er de totalt ens. Det ville normalt irritere mig en smule, men lige præcis denne shimmer bruger jeg til alt! Som highlighter til kindben, i øjenkrogen, under brynet, på øjenlåget, overlæben.. you name it. Jeg elsker at tilføje lidt shimmer til mine looks. Så at have en backup er kun en positiv ting i min verden. Og denne er simpelthen så smuk! Den giver det der perfekte shine uden at være for voldsomt, og så er pigmentet så fint at det ikke efterlader de der store chunky glitterstykker, som ikke er charmerende de steder hvor jeg bruger den. Helt klart et produkt som jeg vil anbefale alle at prøve.

 

Beauty Box fra lookfantastic med Wanderlust tema

Det var så indholdet af Wanderlust, denne måneds box. Der er faktisk kun ét produkt i Wanderlust som jeg ikke elsker, men der er ingen af dem jeg er skuffet over. Kan bruge det hele denne gang, så jeg er tilfreds. Fantastisk!

Har du også modtaget denne måneds Beauty Box, Wanderlust? Hvad synes du om den? Hvis du ikke har modtaget den og godt kunne tænke dig det – så kan du læse meget mere om de forskellige abonnementer her. Jo længere en perioder du vælger, jo billigere bliver dit abonnement! Den perfekte selvforkælelse hver måned.

 Anne-Mette Højbjerg

Anne-Mette Højbjerg

Beauty Blogger

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh