Vejledninger

Få din læbestift til at holde hele dagen

Hvem drømmer ikke om læbestift der kan holde hele dagen lang? En der både overlever morgenkaffen, frokost og måske et kys? Med den rigtige læbestiftteknik kan du have én bekymring færre i hverdagen. Læs med her og se hvordan!

 

 

 1. Klargør læberne
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Klargør læberne

  Første skridt i enhver læberutine er naturligvis at sørge for, dine læber er velplejede. Vores første valg er en klar læbepomade, som lægges på rene læber før du lægger din makeup. På den måde kan læbepomaden få lov at arbejde mens du lægger makeup andre steder end læberne, og når du så er færdig, er læberne klar til læbestift.

  Køb nu med gratis levering
 2. Lip liner
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Lip liner

  Dette trin er de fleste tilbøjelige til at springe over på travle morgener, selvom det er vigtigt. En lip liner gør det ikke kun nemmere at lægge læbestift, den laver en solid afgrænsning for din læbestift og skjuler kanten af din naturlige læbefarve.

  Køb nu med gratis levering
 3. Vælg den rigtige!
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Vælg den rigtige!

  Det er naturligvis vigtigt at vælge den rigtige læbestift, som er udviklet til at holde længe, hvis det er det som du ønsker. Matte læbestifter er uden tvivl dem, som holder længst på læberne. Vi er helt vildt med matte læbestifter, men det vigtigt at have sunde, velplejede læber hvis man kaster sig ud i den slags, da de ellers kan tørre læberne yderligere ud.

  Køb nu med gratis levering
 4. Lag på lag
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Lag på lag

  Når dine læber har fået den nødvendige fugt og pleje, og du har afgrænset læberne med en lip liner, opbygger du farven på læberne ved at lægge læbestiften i mange tynde lag. På den måde låses farven inde hele dagen. Prøv også at bruge en læbebørste, da disse kan hjælpe yderligere. Har du ikke en læbebørste ved hånden, kan du duppe med en serviet mellem hvert lag, før du påfører igen og igen.

  Køb nu med gratis levering
 5. Pas på kanten
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Pas på kanten

  Sørg for kanterne er fine og jævne ved hjælp af en Makeup Corrector eller en concealer. Dette er en god måde at undgå at læbestiften tværes ud, eller ikke holder sig indenfor linjerne. På den måde undgår du at skulle rette læbestiften i løbet af dagen.

  Køb nu med gratis levering
 6. Du er der næsten...
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Du er der næsten...

  Det sidste skridt er at holde det hele på plads! Dette kan gøres ved enten at bruge en Translucent Powder eller en særlig spray. Pudderudgaven er fordelagtig da den også kan bruges i resten af ansigtet, men den er også god til at gøre enhver læbestift mat, hvis den ikke er det i forvejen.

  Køb nu med gratis levering


Team LF

Team LF

Forfatter og ekspert