De bedste brands
Tips & Råd

Hvordan virker tørshampoo?

Hvordan virker tørshampoo?

Tørshampoo har eksisteret i nogle år, men det er kun fornylig, at det virkelig er blevet fast inventar på de fleste menneskers badeværelser. Der er ikke mange andre produkter som er ligeså effektive når man skal tidligt op, eller har travlt og skal ud af døren.  Et lille mirakel, hvis du vil springe en hårvask over.

Her kan du læse mere om hvordan tørshampoo egentlig virker, finde ud af hvordan du bruger den – og se hvilke er de mest populære!

Sådan virker tørshampoo

Tørshampoo er pudderagtig i konsistensen, og virker ved at absorbere overskydende olie, snavs og fedt i håret, uden at du behøver bruge en traditionel shampoo. Tørshampoo skal ikke blandes med vand, og skal heller ikke vaskes ud. Derfor er det en super løsning, hvis du har travlt eller er på farten.

Men der er flere årsager til, at tørshampoo er blevet så populært:

  • Det renser håret, så hår der egentlig trænger til vask ikke ser fedtet ud – så kan du udskyde det lidt!
  • Det giver en frisk følelse, når du har travlt
  • Det tilfører volume selv til fint hår
  • Nem at have med på farten – for eksempel hvis du tager på arbejde efter en tur i træningscentret

Hvad er forskellen på Tørshampoo og Clarifying Shampoo?

I modsætning til en tørshampoo, er en Clarifying Shampoo flydende, og skal skylles ud. Den indeholder rensende ingredienser, og arbejder som en detox i hovedbunden, når du har brugt mange produkter og har brug for at rense både hovedbunden og håret grundigt.

Kort sagt er en Clarifying Shampoo som en almindelig shampoo, som bare renser mere grundigt og i dybden, så du effektivt kan fjerne eventuelle produktrester.

Hvorfor er tørshampoo hvidt?

Tørshampoo kan godt føles lidt som kridt i konsistensen, og de fleste kan ske at blive hvide i farven, når de kommer i kontakt med håret. Det skyldes ikke selve produktet, men den måde du anvender den på. Hvis du sprayer for tæt på hovedbunden, eller du ikke får masseret tørshampooen ordentligt ind, kan der opstå flere synlige, hvide pudderrester end hvis du sprayer fra lidt længere afstand.

Det samme kan ske, hvis du bruger for meget af gangen. Husk, det er nemmere at starte med lidt, og supplere hvis nødvendigt, end at bruge for meget og så skulle vaske det ud. Så undgår du at få hvide områder i håret og på hovedbunden.

Sådan bruger du tørshampoo

For de bedste resultater, kan du tage disse tips til dig:

  • Spray først i hårgrænsen, omkring ansigtet.
  • Opdel derefter håret i sektioner, så du kan se dine rødder, og komme ordentligt til dem
  • Spray hver sektion, og brug dine fingre til at massere og ryste håret ved rødderne
  • Børst håret forsigtigt, og kør fingrene gennem håret til du har din ønskede frisure

Populære lige nu:frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert