Udforsk

Kvinden bag Laura Geller

Endnu et fantastisk mærke startet af en fantastisk kvinde – Laura Geller.

Laura Geller har altid haft en enorm passion for makeup, og startede sin karriere som makeupartist. Denne passion førte til, at hun selv startede sit eget makeupmærke for over 20 år siden i New York. Hendes mål har siden begyndelsen været at tilbyde skønhed for alle, og gøre det ukompliceret og sjovt. Dette gør hun blandt andet ved at tage professionelle og ofte komplicerede teknikker og gøre dem ukomplicerede og simplere for travle kvinder der har brug for en nem, men effektiv løsning i hverdagen.

Laura Geller giver dig flot og moderne makeup i mange forskellige farver og teksturer; mærket er særligt kendt for ”baked makeup” – bagt kosmetik, håndlavet i Italien. Hun ønsker at appellere til kvinder i alderen 19-99 – altså skal der være noget for enhver kvinde. Nedenfor har vi samlet et lille udvalg af nogle af Laura Gellers bestsellers – måske finder du en ny favorit:

 1. Laura Geller Blush-N-Brighten
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Laura Geller Blush-N-Brighten

  Prøv en af Laura Gellers egne personlige favoritter – få lidt farve på kinderne med et godt eksempel på hendes karakteristiske “baked” makeup.

  Køb nu med gratis levering
 2. Laura Geller Baked Body Frosting
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Laura Geller Baked Body Frosting

  Med denne fine sag får du hurtigt og nemt en lækker glød – endnu et eksempel på Laura Gellers karakteristiske bagte makeup lavet i Italien.

  Køb nu med gratis levering
 3. Laura Geller Spackle Treatment Under Makeup Supercharged Primer
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Laura Geller Spackle Treatment Under Makeup Supercharged Primer

  Laura Geller er kendt for at lave fantastiske primere: hun kan ikke selv undvære sin primer… Prøv den selv, og find ud af hvorfor!

  Køb nu med gratis levering
 4. Laura Geller Baked Liquid Radiance Foundation
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Laura Geller Baked Liquid Radiance Foundation

  Få et fejlfrit finish med Laura Gellers flydende foundation – du kan forvente fuld dækning med dens lækre, cremede konsistens.

  Køb nu med gratis levering
 5. Laura Geller Spackle Supreme Lip Primer
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Laura Geller Spackle Supreme Lip Primer

  Forkæl dine læber og klargør dem til en festlig aften med Laura Gellers primer specielt udviklet til læberne; giv dine læber den tiltrængte næring og fugt, så de bliver klar til at tage imod din favoritlæbestift!

  Køb nu med gratis levering


Team LF

Team LF

Forfatter og ekspert