Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Naturlig skønhed

Om #LFBeautyBox: Naturlig skønhed
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er det igen blevet tid til at kigge lidt på Beauty Box. Her i april er temaet ”Natural Beauty”, og det betyder at produkterne skal hjælpe os med at se det smukke i naturlig skønhed – den vi er født med. Produkterne er selvfølgelig også naturlige og gode for os.

ELLE magasinet og designet på boxen giver de skønneste forårsvibes og er helt klart også med til at give os en god start på Foråret. Så lad os hylde naturlig skønhed og få kigget lidt på produkterne.

Hvad indeholder månedens Beauty Box?

Vitamasques Pomegranate Sheet Mask - 20 ml (1 stk)

Sheet masks er virkelig ved at blive en trend, og det forstår jeg udmærket godt, for der er virkelig også mange lækre af slagsen på markedet. Altså er det ikke alle jeg synes godt om. Jeg er nemlig super kræsen med selve ”designet” på masken og hvordan den sidder på huden. Kan den ”justeres” så den passer? Glider den af hvis man sidder oprejst? Føles den behagelig? Ting der er vigtige for mig. Så det er altid spændende at modtage sheet masks, for det er altid et sats.

Denne maske er en fugtgivende maske med ekstrakt af granatæble, som skulle give huden en naturlig og flot glød. Den dufter virkelig lækker, og så er det heldigvis en af de gode sheet-masker – altså dem der klæber super godt til huden. Og huden blev også rigtig godt fugtet efter brug og blev dejligt blød da resten af produktet blev masseret ind i huden. Så helt klart en maske jeg kan anbefale at prøve.

Ansigtsmaske fra Lookfantastic med granatæble

Alterna – Caviar CC Cream – 25 ml

Håret skal også plejes denne måned. Vi har fået en creme med, som er fyldt med gode ting. Man kan bruge den for sig selv eller sammen med de andre hårprodukter man normalt bruger efter badet. Den beskytter håret mod UVstråler og varme, så den kan også bruges sammen med føntørre, glatte- og krøllejern og hvad man nu ellers benytter sig af.

Duften er meget neutral og jeg er super glad for, at denne ikke er en af den type hårcremer som fedter totalt meget i håret. Den trænger godt ind og efterlader håret lækkert blødt. Fantastisk!

Hårmaske fra Alterna på Lookfantastic

Merci Handy Hand Cleansing Gel 30 ml

Rene hænder er super vigtigt, og derfor er det også super praktisk at have en lille gel med i tasken når man er på farten. Jeg er selv ret glad for at have håndsprit i tasken eller en rens-gel, som denne. Jeg har fået den der hedder ”New Wave”. Er meget tilfreds med min variant, da den dufter dejligt ren og frisk, og det er lige noget for mig, når det kommer til denne type produkter. Den bliver smidt i håndtasken med det samme.

Rens til hænderne fra Lookfantastic.

Mádara Mini Smart Day Cream – 20 ml

Dette er en illuminerende dagcreme der er rigtig god til tør og virkelig tør hud i ansigtet. Det er lige det stik modsatte af det jeg kæmper med, men da den også lover at jævne ud, så skulle den alligevel have en chance. Den dufter faktisk rigtig godt, og jeg har fundet ud af, at den på ingen måde fungerer for mig i hele ansigtet. Min fedtede hud blev bare en olieret glidebane for min makeup, MEN! Jeg har efterfølgende brugt den under øjnene og ved mine ret så tydelige alderstegn i den yderste øjenkrog under min makeup, og der fungerer den faktisk overraskende godt som primer. Så selvom den ikke fungerer all-over, så har jeg alligevel fundet den nyttig på andre små områder. Så helt skidt var det ikke at få den med i boxen denne måned.

Ansigtscreme fra Mádara på Lookfantastic

Omorovicza – Cleansing Foam – 25 ml

Denne rens skulle være rigtig god til at rense godt i dybden og efterlade huden super fin og ren. Da der står ”foam” på troede jeg det ville være en skummende rens – som jeg foretrækker at bruge – men den har intet med ”foam” at gøre. Min har i hvert fald ikke. Det er en creme-rens. Hvilket jeg synes er en skam. Creme-rens fungerer super godt for nogen, men for mig er det ikke noget jeg foretrækker at bruge. Det er for fedtet og jeg synes faktisk det er ubehageligt. Den renser huden fint, det er slet ikke det, men det er selve konsistensen jeg ikke er så god til. Så i dette tilfælde ville jeg ønske at ”foam”-delen levede op til det det faktisk betyder.

Omorovicza Cleanser på Lookfantastic

Laura Geller Balance And Brighten Fair 1,8 g

Denne pressed pudder-foundation fra Laura Geller er en brightening foundation. Den giver altså en smule shine på huden. Jeg har farven ”Fair”, men den er slet ikke lys nok til min gennemsigtige hud. Og så fungerer produkter som dette bare ikke rigtig for mig. Jeg ønsker full-coverage pga. min psoriasis og det den har gjort ved min hud, såå.. denne kommer nok kun til at fungere som en form for… highlight/blush?! Ved det ikke rigtig. Den føles ellers meget let og naturlig på huden, så det er en skam, at det ikke lige er et produkt jeg kan bruge til det det er beregnet til.

Laura Geller makeup på Lookfantastic

 

This Works Perfect Legs Skin Miracle 10 ml

Et ”glow-in-a-tube”-produkt som skal bruges på benene. Denne serum giver huden en smule glød og jævner ens skintone ud. Lyder jo som en drøm! Men… den er bare så utroligt lille! Er man plussize som jeg, så er der altså ikke ret meget at gøre godt med i sådan en lille tube. Mine stænger kunne godt bruge en spandfuld af dette, så der er til et par gange (overdrivelse fremmer forståelsen). Og det er især nu hvor vejret er begyndt at blive lidt godt, at man gerne vil lufte dem i det fri, men ikke tør fordi de er så gennemsigtige. Så lidt fake kulør er altid velkommen på denne tid af året. Men som sagt, så kunne man godt bruge noget mere end hvad der er i denne lille tube. :)

Serum til benene fra thisworks på Lookfantastic

Det var så indholdet af denne måneds box. Det var ikke alt jeg var helt så begejstret for, og som jeg finder brugbart, men alt i alt er det faktisk en ret lækker box! Perfekt til at komme godt ind i foråret med, og så er der lidt til enhver smag.

Har I også fået boxen? Hvad synes I om den?

Er det en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Gå ind og læs nærmere om den her. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er så lækkert. Jeg kan varmt anbefale den - hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned?

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint