Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Global Glamour

Om #LFBeautyBox: Global Glamour
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger6 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er det blevet den tid på måneden hvor vi igen skal kigge på indholdet af månedens Beauty Box - Global Glamour - fra lookfantastic. Denne gang har de valgt at holde designet på boxen meget simpel og med meget lidt mønster, men stadig virkelig smukt. Og jeg elsker at vores lille Danmark er ret centralt på boxen. ;) Temaet denne måned er Global Glamour, og det betyder at indholdet af boxen er fundet forskellige steder jorden rundt. Elsker den slags temaer da vi gerne får produkter vi ikke kan finde herhjemme, og jeg elsker at prøve nye ting. Så lad os endelig få kigget lidt nærmere på denne måneds produkter.

Hvad indeholder Global Glamour Beauty Box?

August Beauty Box fra lookfantastic

Skin79 – Super Beblesh Balm SPF30 PA++ BB Cream

(KOREA) Som regel er jeg personligt ikke så stor fan af BB creams; jeg får ikke dækning nok,  og de er sjældent i den rigtige farve til min hudtype. Dog er denne ret lys i farven,  så den passer til mig. Men igen – den dækker ikke ret meget, så den er nok mest til folk der ikke har hudproblemer og ikke behøver den store dækning, men alligevel gerne vil have en smule mere jævn hudtone og lidt solbeskyttelse. Fantastisk.

Gatineau – Gentle Silk Cleanser – 50 ml

(FRANKRIG) Jeg er normalt ikke til creme-rens produkter, men jeg må sige at denne alligevel gør hvad den skal. Den fjerner makeup super godt og især øjenmakeup. Jeg skyller ansigtet i lunkent vand bagefter og bruger en rensegelé til sidst. Huden føles godt fugtet rundt om øjnene og det tror jeg man kan takke denne silk clanser for. Så den skal helt sikkert stå fremme ude på badeværelset når øjenmakeuppen skal renses skånsomt af.

Lord & Berry – Magic Brow Pencil – 0,85 g

(ITALIEN) Endelig et brynprodukt jeg kan bruge. Jeg har ikke rigtig nogle bryn, så jeg kan ikke bruge de utal af brynprodukter der har en mascarawand til påføring. Denne brynpen har en rigtig fin brun farve, og passer til mit farvede hår. Den er dog en smule blød, så man skal passe lidt på når man bruger den. Jeg bruger helst de brynpenne der er ret hårde i det, da jeg med dem kan lave hårstrå og få mine bryn til at se mere naturlige ud - men den kan helt sikkert bruges til ”halen” i mine bryn. Helt sikkert et lækkert og brugbart brynprodukt til mig.

Mane’N Tail – Shampoo & Conditioner – 2 x 60 ml

(USA) Efter at have brugt disse rejsestørrelser har jeg virkelig fået lyst til at købe dem i full size tuber! Mit hår bliver virkelig lækkert og føles mere fyldigt.

Korres – Moisturising Body Milk – 40 ml

(GRÆKENLAND) Denne lækre lille tube fungerer rigtig fint som en aftersun lotion her om sommeren. Og så dufter den fantastisk! Jeg har fået den variant med citron og basilikum, og jeg er blevet ret vild med duften. Den holder længe på huden. Huden efterlades virkelig lækker og man kan tydeligt mærke at man har fået godt med fugt.

Lottie London – Balm Ball Lip Hydrator – 8 g

(STORBRITANNIEN) Mit lager af lip balms bliver holdt ved lige takket være disse Beauty Boxes - og jeg elsker det! Jeg har fået den variant der hedder ”Cherry Pie” og den dufter virkelig lækkert. Den gør virkelig ens læber lækre og bløde. Jeg kunne godt tænke mig at prøve nogle af de andre varianter; ”Caramel Apple” lyder især lækker. Bliver nødt til at anskaffe mig den til afteråret og vinteren.

Beauty Box august lookfantastic

Det var så indholdet af Global Glamour Beauty Box. Alle produkter er nogen jeg kan bruge, og det sker altså ikke særligt tit. Men det er normalt. De skal jo gerne ramme så bredt som muligt, så der vil altid være noget der ikke rammer plet hos den enkelte. Men denne gang kan jeg bruge det hele og det er simpelthen så lækkert.

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint