Gå til hovedindhold
Udforsk

Alt om Obsessive Compulsive Cosmetics

Alt om Obsessive Compulsive Cosmetics
Team LF
Forfatter og ekspert8 år siden
View Team LF's profile

Vi er helt oppe at køre over at have fået Obsessive Compulsive Cosmetics på Lookfantastic! Her kan du læse en masse om det edgy og spændende makeupmærke, og måske bliver du ligeså forelsket som os.

Hvem er Obsessive Compulsive Cosmetics?

Obsessive Compulsive Cosmetics, eller OCC, som det ofte kaldes, blev etableret i USA af David Klasfeld. Han begyndte at opfinde sine egne læbeprodukter. Siden 2004, da David startede OCC, er mærket vokset og vokset. Oprindeligt blev mærket kun solgt i professionelle makeupforretninger, og Obsessive Compulsive Cosmetics har dermed fået kultstatus.

Mærket er "Cruelty-free": altså ikke testet på dyr, og alle produkterne er 100% veganske. Dette påvirker på ingen måde kvaliteten eller det endelige resultat! Med OCC får du fantastiske resultater, vilde farver og det perfekte finish.

Nu om dage sælges OCC i udvalgte butikker i USA, men det er tilgængeligt for alle hos os på Lookfantastic!

Hvad er specielt ved OCC?

Obsessive Compulsive Cosmetics har en lang række makeupprodukter; alt fra hverdagsmakeup til dramatiske farver og en masse glimmer.

David har skabt hvert eneste produkt ud fra de huller han så i industrien: hvert eneste produkt skulle dække et behov, som der tidligere ikke var et produkt til at dække. Hvert produkt skulle være noget nyt og unikt, som ingen havde set før.

Her får du et overblik over nogle af produkterne:

Til ansigtet

Obsessive Compulsive Cosmetics for the face

OCC Skin: Conceal

Dette er en virkelig effektiv concealer. Den er cremet og kraftig i konsistensen, og er lavet til at kunne dække stortset ALT! Uanset om du benytter den under øjnene, på urenheder eller omkring kanterne ved læberne eller øjenbrynene, vil den give et naturligt, men perfekt finish.

Den findes i intet mindre end 12 nuancer: 5 i gullige toner, hvor den lyseste er Y0, og den mørkeste Y5. Derudover findes der 5 rødlige toner, med den lyseste R0 og den mørkeste R5.

Vi elsker, at den også kan bruges som foundation! Bare blend den ind med lidt primer, for at få den rigtige konsistens; så kan du påføre den med en svamp eller børste.

Various shades of tinted moisturiser from OCC

OCC Tint: Tinted Moisturiser

OCCs Tinted Moisturiser fås i de samme 12 nuancer som deres concealer, og er en fantastisk let base under din makeup. Den indeholder blandt andet demineraliseret vand, kokos og vilde bær, og føles fugtgivende på huden, samtidig med at have en naturlig dækkeevne.

Den er ideel til at give dig det helt rigtige "makeupfri" look, men kan også bruges i kombination med andre makeupprodukter, såsom concealeren.

For de bedste resultater kan du med fordel ryste den og påføre den med en svamp eller børste, for at blende den bedst ind i huden, før du supplerer med concealer.

Farvet makeup fra OCC

Creme Colour Concentrate

Disse skønheder lægger sig smukt på kinderne, og er så nemme at blende ind. De kan både bruges til at give lidt diskret glød, eller til at gå all-in med et mere kraftigt look - afhængig af, hvordan du bruger dem.

Den findes i fire forskellige toner:

  • Miriam er en blommeagtig nuance, som giver et medium mat look
  • Newt er en bleg ferskenagtig orange, som også er medium mat
  • Pleasure Model er en let perlemorfarvet nuance af lyserød, som har en glimtende effekt
  • Trick er en varm, dyb beige nuance, som også kan bruges til contouring

Øjenskygger og glimmer

Glimmer og øjenskygge fra Obsessive Compulsive Cosmetics

Colour Concentrate øjenskygge

Disse øjenskygger er spækkede med pigmenter, og kommer i lækre, kraftige farver. Du behøver ikke bruge meget af den, for at få et godt resultat.

De fleste mennesker vil nok bruge denne som øjenskygge, men den kan i princippet bruges alverdens steder; brug den som highlighter, eller dup lidt over læbestiften eller på kroppen. Find 15 forskellige farver hos Lookfantastic: lige fra diskrete, lyse toner, til kraftige, mørke farver. Lige nu er vi særligt vilde med den kobberagtige Authentic, og den mørke Distortion, perfekt til et smoky look.

Glimmer i forskellige farver fra OCC

OCC Cosmetic Glitter

Ikke ligefrem afdæmpede, men SÅ flotte! OCC glimmer fås i mange fantastiske farver, og både i helt fin pudderagtig glimmer, samt lidt grovere og kornet glimmer. Uanset hvilken du vælger, vil du få et superfestligt look som alle lægger mærke til!

De er faktisk ikke beregnet til øjenene, som man måske skulle tro - i stedet er de lavet til, at blive duppet på læberne, fordelt i håret, og blandet i neglelak. Der findes 11 forskellige farver på Lookfantastic, og vi er intet mindre end forelsket i  deres rødguld Beige.

Læbeprodukter

Flat lay of lip pencils from OCC

Cosmetic Colour Pencil

En vidunderlig lip pencil er helt essentiel, hvis du er vild med at rock'e læbestift i tide og utide - så er det nemlig præcis dig, de her lip pencils fra OCC er lavet til! Kombineret med OCCs bestseller, Lip Tar, eller alene, giver Cosmetic Colour Pencils en stærk, flot farve til læberne og lægger sig jævnt.

De indeholder fedtsyrer fra kokos, samt en plantebaseret voks fremfor bivoks, og de glider nemt henover læberne.

Vi forhandler 11 nuancer, blandt andet Anti-feather, som kan lægges som base under enhver farve - så undgår du farven løber.

Flat lay af Lip Tar fra OCC
OCC Lip Tar

Man kan slet ikke nævne OCC, uden at nævne den populære Lip Tar! Dette er OCCs bestsælgende produkt, og du har måske allerede hørt om det?

Den ikoniske Lip Tar findes i hele 33 farver (!!!) - og altså findes der 100% en Lip Tar til enhver smag! Kan man andet end at elske den? Klart en must-have, hvis du spørger os. Det eneste vi hellere må advare om er at man godt kan gå hen og blive afhængig...

Flat lay of makeup brushes

Værktøj

Også OCCs makeupbørster er 100% veganske. De bruger syntetiske hår, og plantebaseret lim, såvel som bæredygtigt træ til grebet. Udvalget af børster er enormt; udforsk den store kollektion, med alt lige fra små, fine læbebørster, foundationbørster, til store pudderbørster.

 

Se et udvalg af vores favoritter:

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint