Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Get the Glow

Om #LFBeautyBox: Get the Glow
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Get the Glow med Lookfantastic Beauty Box

Denne måneds Beauty Box handler om at finde sin indre og ydre ”glow” frem, og det skal produkterne i månedens Beauty Box hjælpe os med. Så lad os få kigget lidt på dem.

Scrub Love Coconut Cranberry Body Scrub - 100 g

En virkelig lækker body scrub med kokos og tranebær. Den kommer i en fin pose med genluk, så man skal ikke være bange for at den tørre ud eller bliver ”ødelagt”. Medmindre man selvfølgelig glemmer at lukke posen ordentligt. Den er velegnet til alle hudtyper og skulle give huden fugt samtidig med at den fjerner døde hudceller. Og så dufter den simpelthen himmelsk! Jeg elsker body scrubs og denne er klart en af de bedste jeg har testet. Både duftmæssigt men også effekten på huden efter brug. Huden bliver nemlig så lækker! Kan varmt anbefale denne.

Scrub Love Beauty Box Get the Glow
NuFace – Prep-n-Glow – 1 stk

Denne står ikke i den folder vi har fået med, så ved ikke ret meget om den. Men det er en lille fiberklud med en blød side og en gnubret. Det giver den en lidt scrub-agtig fornemmelse. Egentlig ret lækker. Jeg ved dog ikke om den kan bruges af flere omgange, men den ene gang jeg fik den testet var den ret lækker. Så den var ikke helt dårlig at finde i boxen.

NuFace i Beauty Box Lookfantastic

Glov – Hydro Demaquillage – 1 stk

Denne kender jeg ret godt i forvejen. Har nemlig modtaget den i en box før. Det er en lille ”finger”-handske der uden sæbe kan fjerne øjenmakeup uden problemer. Den er overraskende god! Havde ikke troet den ville være effektiv, men det må jeg sige at den er. Og nu har jeg endnu en! En til hvert øje. Det brokker jeg mig på ingen måde over.

Glov fra Lookfantastic Beauty Box
Mellow Baked Eyeshadow (i “Cream”) – 3 g

Baked eyeshadows er lidt hit and miss for mig, men denne er jeg faktisk positivt overrasket over. Jeg bruger gerne øjenskygger i denne nuance og med samme mængde shimmer til at highlighte øjenlåget midt på, i øjenkrogen og under brynet, så den er jeg ret glad for at få med. Man kan også få den i farven ”Peach”, men jeg har fået ”Cream”. Hvilket jeg som sagt er ret godt tilfreds med. Og ved I hvad? Den kan bruges som highlighter på kindbenet, læseryggen + -tippen og ved overlæben. Den giver den helt perfekte glow. Perfekt til Sommeren.

Beauty Box Get the Glow med Lookfantastic

System Professional – Luxe Oil – 30 ml

Hårolie er perfekt til denne årstid. Håret udsættes for kraftige solstråler og det tørre vejr, og derfor kræver det også den ekstra pleje. Denne hårolie giver en masse shine og dufter utroligt meget af Sommer. Faktisk en smule af solcreme, men den gode slags. Jeg synes personligt ikke at den giver den irriterende fedtede fornemmelse, så det er endnu et plus ved den.

Maj Beauty Box System Professional

James Read H20 Gradual Tan Mist 30 ml

Dette er endnu et produkt som jeg har fået i en box tidligere – i sidste måned for at være helt præcist. Det betyder også at jeg allerede har prøvet den og har fundet ud af hvordan jeg bruger den bedst muligt. Den skulle gerne give en varm og naturlig tan, men får man givet sig selv et sprøjt eller to for meget, så bliver man altså orange. Så man skal virkelig passe på med ikke at få brugt den for meget på samme sted. Selvom det er en ansigtsmist, så har jeg altså også brugt den på brystkassen og armene, og der fungerer den altså også fint. Og nu hvor jeg har endnu en, så er der rigeligt til denne Sommer. Og eventuelt også til mine ben hvis de igen i år ikke tager imod farve fra solen.

Lookfantastic Beauty Box James Read

Det var så indholdet af denne måneds box. Der var et par gengangere som jeg i forvejen kendte ret godt til og som jeg er glad for. Hvis jeg skal finde en favorit, så må det være body scrubben. Duften er himmelsk og huden bliver så lækker efter brug. Hvad er jeres favorit i denne måneds box?

Har I også fået boxen? Hvad synes I om den? Hvis det er en I selv kunne tænke jer at abonnere på, kan I gå ind og læse nærmere om den her. Jo flere måneder I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned. Jeg kan varmt anbefale den. Hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint