Gå til hovedindhold
Hudpleje

You Glow Girl! – Produkter til et sommerligt look med masser af glød

You Glow Girl! – Produkter til et sommerligt look med masser af glød
Julie
Forfatter og ekspert4 år siden
View Julie's profile

Sommeren er endelig over os, og jeg tror mange af os er ivrige efter at bruge mere tid udendørs i det dejlige vejr og solskin. Personligt kan jeg slet ikke vente med at tage en sommerkjole på og lave et sommerlook med masser af glød. Der er bare noget særligt over sommer makeup og gløden” er den vigtigste del af det. Man vil allerhelst gerne ligne en som lige er kommet hjem fra en afslappende ferie fra et varmt land, hvor man har fået en masse lækre spa behandlinger. Med andre ord, have hud som ser frisk, smuk og sund ud. 

For at du også selv kan skabe et sommerligt look, har vi udvalgt nogle favorit produkter nedenfor. Der vil være produkter til ansigtet, hår og kroppen, alle med det formål at give dig hud som funkler fra top til tå.

Illamasqua Beyond Liquid Highlighter - OMG

Tilføj et strejf af funklende glød lige meget hvor du er, med denne champagne farvet perle shimmer highlighter (uden glimmer) fra Illamasqua. Den lette formel glider henover huden og efterlader den med en frisk og diskret glød, som ikke synker ned i porerne og gør ujævnheder mere synlige. Den flydende highlighter kan også blandes i din ynglings foundation, som giver huden et dugfriskt look med glød.  

Eyeko Galactic Lid Gloss – Zodiac

Skab et glinsende look på dine øjne med Eyeko Galactic Lid Gloss i farven Zodiac. Den nemme applikator gør at glossen glider nemt henover hele dit øjenlåg, hvilket spare dig tid. Med en bred vifte af nuancer, kan disse øjenskygger give dig mulighed skifte mellem flot hverdags makeup til smuk aften makeup. 

GLOV Tan Away

Kan du godt lide lidt selvbruner engang i mellem til at booste din sommerglød? Når det er tid til at fjerne din selvbruner, selvbruner rester eller striber, er GLOV Tan Away din bedste ven. Handsken er lavet med 90% bambus mikrofiber teknologi, som er ultra absorberende, med elektrostatiske evner som tiltrækker selvbruner partikler og døde hudceller som en magnet. Handsken kan bruges op til 100 gange, eller op 3 måneder med daglig brug. 

Seoulista Beauty Rosy Glow Primer (Pack of 4)

Giv din hud en overnaturlig glød med Seoulista Beauty Rosy Glow Primer, som er lavet til at give dig en lysende glød, med eller uden makeup. Du kan bruge den som en makeup primer som gør påføring let, eller alene som et boost af sund glød til makeup fri hud. Lavet med niacinamide og bulgarsk rosen olie, som mindsker synet af porer og giver en helt glat effekt og en neutral tone som masker rødme. 

Aurelia Probiotic Skincare Balance and Glow Day Oil 30ml

Uanset hudtype, vil Aurelia Probiotic Skincare Balance and Glow Day Oil give din hud fugt, næring og en flot glød. Olien balancere olieproduktionen på din hud og vil efterlade din hud med en lysende udstråling om du bruger makeup ovenpå eller ej. Botaniske ingredienser så som Mongongo, Kalahari og Kukui giver huden antioxidanter, samt sunde fedtsyre, der alle beskytter din hud for daglig slitage. 

Grow Gorgeous Intense Thickening Conditioner 250ml

Bandlys tyndt, sparsomt og skrøbeligt hår med Grow Gorgeous Intense Thickening Conditioner. Den genopbyggende formel er med til synligt at øge hårets tæthed, styrke individuelle hårstrå, så håret bliver blødere, stærkere og tykkere med en sund glans. Den indeholder hyaluronsyre, aminosyre, biotin og B vitamin som stimulere hårsækken og giver et mere fyldigt og silke blødt hår.

NuFACE Prep-N-Glow Cloths (Pack of 5)

Rens, eksfolier og fugt din hud med NuFACE Prep-N-Glow Cloths. Ansigtskluden har to sider som nemt fjerner makeup og efterlader huden blød og med en sund glød. Lavet med blød bomuld, hvor den glatte side opløser skidt og urenheder, hvor den anden side med micro-dots giver en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller og genstridig makeup. Hver klud er mættet med hyaluronsyre, antioxidanter og mineraler, som hjælper med at beskytte og fugte huden og giver en sund, frisk og flot hud.

Julie
Forfatter og ekspert
View Julie's profile
lfint