Gå til hovedindhold
Uncategorised

Kvinden bag Green People

Kvinden bag Green People
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Den danske Charlotte Vøhtz startede Green People tilbage i 1997, da hendes lille datter havde adskillige hudallergier og eksem, og det derfor var nær umuligt at finde produkter som hun kunne tåle. Charlotte ledte overalt efter produkter som var skånsomme nok og ikke indeholdte uønskede ingredienser, men uden held. Desuden fandt Charlotte ud af, at for at  kalde sig et ”naturligt” brand, skulle man blot have 1% naturlige eller økologiske ingredienser. Fra dette øjeblik vidste hun, at der var et behov for produkter man rent faktisk kunne stole på var naturlige og økologiske – og her kom Green People ind i billedet. Charlotte begyndte at udvikle allergivenlige og milde økologiske hudplejeprodukter, som passede til hendes datters hud.

For Charlotte er der mange grunde til, at være entreprenør; det at være ens egen chef, tjene sine egne penge og starte noget nyt. Hun fik inspirationen, fordi hun ville behandle sin datters hudproblemer – det var nemlig en lang og frustrerende proces at finde produkter som hun kunne bruge.

Charlotte Vøhtz lover at give dig produkter fri for aggressive ingredienser; med dette mærke undgår du risikable kemikalier som sodium lauryl sulphate og phtalater, parabener, alkohol og syntetiske farvestoffer og dufte. Produkterne testes ikke på dyr.

Gå på opdagelse i nogle af Charlottes produkter i udvalget herunder:

    Team LF
    Forfatter og ekspert
    View Team LF's profile
    lfint