Gå til hovedindhold
Uncategorised

Kvinden bag Green People

Kvinden bag Green People
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Den danske Charlotte Vøhtz startede Green People tilbage i 1997, da hendes lille datter havde adskillige hudallergier og eksem, og det derfor var nær umuligt at finde produkter som hun kunne tåle. Charlotte ledte overalt efter produkter som var skånsomme nok og ikke indeholdte uønskede ingredienser, men uden held. Desuden fandt Charlotte ud af, at for at  kalde sig et ”naturligt” brand, skulle man blot have 1% naturlige eller økologiske ingredienser. Fra dette øjeblik vidste hun, at der var et behov for produkter man rent faktisk kunne stole på var naturlige og økologiske – og her kom Green People ind i billedet. Charlotte begyndte at udvikle allergivenlige og milde økologiske hudplejeprodukter, som passede til hendes datters hud.

For Charlotte er der mange grunde til, at være entreprenør; det at være ens egen chef, tjene sine egne penge og starte noget nyt. Hun fik inspirationen, fordi hun ville behandle sin datters hudproblemer – det var nemlig en lang og frustrerende proces at finde produkter som hun kunne bruge.

Charlotte Vøhtz lover at give dig produkter fri for aggressive ingredienser; med dette mærke undgår du risikable kemikalier som sodium lauryl sulphate og phtalater, parabener, alkohol og syntetiske farvestoffer og dufte. Produkterne testes ikke på dyr.

Gå på opdagelse i nogle af Charlottes produkter i udvalget herunder:

 • 1.Green People Quinoa & Avocado Styling Gel

  Green People Quinoa & Avocado Styling Gel
  95 kr
  Superfoods til håret? Prøv en styling gel med ingredienser du ikke støder på hver dag: avokado og quinoa!
 • 2.Green People Anti-Ageing Facial Oil

  Green People Anti-Ageing Facial Oil
  207 kr
  Forkæl din hud med denne nærende olie til ansigtet - den har anti-ageing egenskaber og du kan bruge den med god samvittighed og uden bekymring, takket være de økologiske ingredienser.
 • 3.Green People Age Defy+ Green Beauty Capsules with Astaxanthin

  Green People Age Defy+ Green Beauty Capsules with Astaxanthin
  5 Stars 1 Reviews
  293 kr
  Bekæmp aldringstegn med Green Peoples kosttilskud: kapslerne hjælper med at forebygge rynker og fine linjer, og øger hudens elasticitet. Huden efterlades mere ungdommelig takket være ingredienser som tang, hvedegræs, astaxanthin og spirulina.
 • 4.Green People Age Defy+ Purify Cream

  Green People Age Defy+ Purify Cream
  250 kr
  Denne cream cleanser fra Green People renser huden i dybden og er samtidig fugtgivende; få ren, blød og sund hud og nyd den fortryllende duft af blandt andet mandarin og ylang ylang.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint