Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Movember: Sådan plejer du hud og skæg

Movember: Sådan plejer du hud og skæg
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Det er den tid på året – Movember, tid til at lade dit skæg gro! Har du ikke så meget erfaring med det? Eller bliver det aldrig lige det resultat du have håbet, når du prøver? Følg med her på bloggen, hvor vi guider dig igennem Movember. Her er første trin i vores Movember guide.

Plej dit skæg og din hud i Movember

Hvis du planlægger at lade dit skæg gro denne måned, har vi nogle råd til, hvordan du kan holde din hud sund og velplejet imens. Her har vi samlet de bedste exfoliators, som du kan bruge til at forberede din hud på skægvækst.

Hvorfor skal huden forberedes til Movember?

Hvis du tidligere har haft problemer med irriteret hud, når du har prøvet at gro skæg, så ved du hvorfor. En god hudplejerutine er svaret. Rens huden og eksfoliér, så fjerne du døde hudceller, forebygger urenheder og mindsker irritationer. En god exfoliator kan altså være værd at investere i!

De bedste exfoliators til mænd:

 • 1.Clinique For Men Oil Control Exfoliating Tonic

  Clinique For Men Oil Control Exfoliating Tonic
  160 kr
  Clinique For Men Oil Control Exfoliating Tonic er et rigtig godt produkt til at gøre huden klar til skægvækst. Den virker ved at rense porerne, og er god til at fjerne døde hudceller. Den er egnet til olieret hud.
 • 2.Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub

  Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub
  225 kr
  Gentlemen’s Tonic Exfoliating Facial Scrub er lavet til ægte Gentlemen! Den fjerner snavs og døde hudceller og indeholder noget så anderledes som bambuspartikler. Få ren hud som en gentleman og påbegynd movember med stil!
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint