De bedste brands
Tips & Råd

Movember: Sådan plejer du hud og skæg

Movember: Sådan plejer du hud og skæg

Det er den tid på året – Movember, tid til at lade dit skæg gro! Har du ikke så meget erfaring med det? Eller bliver det aldrig lige det resultat du have håbet, når du prøver? Følg med her på bloggen, hvor vi guider dig igennem Movember. Her er første trin i vores Movember guide.

Plej dit skæg og din hud i Movember

Hvis du planlægger at lade dit skæg gro denne måned, har vi nogle råd til, hvordan du kan holde din hud sund og velplejet imens. Her har vi samlet de bedste exfoliators, som du kan bruge til at forberede din hud på skægvækst.

Hvorfor skal huden forberedes til Movember?

Hvis du tidligere har haft problemer med irriteret hud, når du har prøvet at gro skæg, så ved du hvorfor. En god hudplejerutine er svaret. Rens huden og eksfoliér, så fjerne du døde hudceller, forebygger urenheder og mindsker irritationer. En god exfoliator kan altså være værd at investere i!

De bedste exfoliators til mænd:

 1. Clinique For Men Oil Control Exfoliating Tonic
  Køb nu med Lookfantastic

  Clinique For Men Oil Control Exfoliating Tonic

  Clinique For Men Oil Control Exfoliating Tonic er et rigtig godt produkt til at gøre huden klar til skægvækst. Den virker ved at rense porerne, og er god til at fjerne døde hudceller. Den er egnet til olieret hud.

  Køb nu med gratis levering
 2. Jack Black Razor Bump and Ingrown Hair Solution
  Køb nu med Lookfantastic

  Jack Black Razor Bump and Ingrown Hair Solution

  Jack Black Razor Bump and Ingrown Hair Solution er en nødvendighed for alle der kaster sig ud i at have skæg. Den er virkelig effektiv, og beroliger huden efter barbering. Starter du november med irriteret hud efter barbering? Med Jack Black kan du få styr på din hud og kaste dig ud i movember med frisk hud der er klar til skæg (og ballade!).

  Køb nu med gratis levering
 3. Menscience Microfine Face Scrub
  Køb nu med Lookfantastic

  Menscience Microfine Face Scrub

  Menscience Microfine Face Scrub giver dig glattere, jævnere hud, som er ren og sund når du påbegynder projekt movember. Den renser i dybden og er nem at bruge.

  Køb nu med gratis levering
 4. Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub
  Køb nu med Lookfantastic

  Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub

  Gentlemen’s Tonic Exfoliating Facial Scrub er lavet til ægte Gentlemen! Den fjerner snavs og døde hudceller og indeholder noget så anderledes som bambuspartikler. Få ren hud som en gentleman og påbegynd movember med stil!

  Køb nu med gratis levering


Rasmus

Rasmus

Male Grooming Expert

Skønhed kommer ikke kun indefra; prikken over i’et kommer gennem den rigtige rutine. Jeg har altid søgt efter at få den perfekte skønhedsrutine og jeg er en ekspert indenfor grooming til mænd. Min stil er glatbarberet, men man vil altid ha’ hvad man ikke kan få, så jeg er ekspert i skægpleje, barbering, hår- og hudpleje. Jeg skal ingen steder uden min LAB Series.