Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: ELLE Edit

Om #LFBeautyBox: ELLE Edit
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Her i Marts måned er BeautyBoxen sammensat i samarbejde med ELLE magasinet. Produkterne vi bliver forkælet med er alle skabt af kvinder. Grundet til valget af dem, er fordi LookFantastic og ELLE hylder kvinderne i denne måned, og derved gerne vil fremhæve de stærke af slagsen der har bragt nogle fantastiske produkter på markedet. Produkter vi nu får lov til at prøve igennem denne box.

ELLE Beauty Box fra Lookfantastic.

En virkelig interessant hårmaske. Denne skal varmes op før man bruger den, og det gjorde mig en smule nervøs i starten. Men den blev slet ikke så varm, så det var en lettelse. For at varme den op river man det øverste lag af pakken. Lader den varme op i 3-4 minutter imens man bruger sin shampoo, og derefter påføres så denne. Den skal sidde i håret i små 5-10 minutter og derefter skylles ud.

Jeg var super spændt på hvordan mit hår ville se ud og føles når det var tørt, og jeg kan fortælle så meget at det aldrig har været så glansfuldt. Og super lækkert og blødt var det også. Helt klart en hårmaske jeg godt kunne blive en smule afhængig af. En skam der kun var denne ene pakke med i boxen.

Heatcure ELLE Lookfantastic
  • SkinChemists 24H Aqua Repair Facial Serum – 30 ml

Denne serum indeholder en masse vitaminer og antioxidanter, som skal være med til at forny huden og gøre den fast, jævn og give glød. Den skulle kunne bruges til alle hudtyper, så selvfølgelig skulle den også have en chance hos mig.

Jeg har dog ikke haft den store succes med den. Den dufter skønt og virker mat på huden til at starte med, men efter noget tid føles det som om min hud ikke rigtig kan samarbejde med den. Jeg har meget olieret hud i forvejen, så var lidt nervøs for brugen af denne. Det viste sig også hurtigt at min hud blev ekstra meget fedtet imens jeg brugte denne. Gav det lidt over en uge, for at se om min hud kunne vænne sig til den, men det gav ikke noget positivt resultat. Desværre. For den dufter ret godt og starter super godt ud. Så det er lidt trist. Men har man tør hud eller almindelig, så tror jeg den er effektiv.

Det kan selvfølgelig også være at den endnu ikke har fungeret for mig fordi jeg brugte den sammen med den creme vi også har fået med i boxen. Så det kan være jeg skal prøve den for sig selv over de næste par uger for at se om den alligevel kan bruges i mit tilfælde.

ELLE Skinchemists

Denne tan gloss skulle være en booster til en allerede flot tan eller for sig selv, for at give lidt glød og shine på huden. Det er altså ikke en self-tanner. Bare lige for at få det på det rene. :)

Nu kan jeg ikke ligefrem prale med at have en tan. Jeg er så dansk som man kan blive. Jeg er næsten sygeligt bleg. Men jeg skulle da alligevel lige teste den på både arme og ben.

Jeg ved ikke om det bare er mig, men selve shinet forsvinder med det samme og der vises ingen glød. Jeg var lige så gennemsigtigt bleg som jeg var før jeg påførte produktet. Så jeg ved ikke om jeg bare er super uheldig, eller om det er fordi det bare ikke virker på så blege personer som jeg. Men har da planer om at prøve noget selvbruner på et tidspunkt. Og hvis det lykkedes mig for første gang i mange år at få det lagt jævnt på, så kan det være denne skal prøves sammen med den. Måske skal der bare en smule tan til for at det virker? For idéen med denne er fantastisk!

St Tropez Lookfantastic ELLE

Denne øjenmaske skulle være rigtig god til at reducere mørke rander og poser under øjnene. Den fungerer som en sheet-mask, men her finder I to små måneformede masker der skal placeres under øjnene. Jeg bruger ikke selv øjenmasker som disse, men da jeg læste at de lå i en cocktail af kokos saft, lakridsrod og kamille, måtte jeg bare prøve den.

Jeg var lidt skeptisk i starten da jeg åbnede pakke op, for det var en utrolig fedtet væske de lå og suppede rundt i. Og det var ikke lige noget jeg umiddelbart ville udsætte mine øjne for. Men da jeg fik dem lagt under øjnene, lagde jeg næsten ikke mærke til at jeg havde dem på. Og efter de 15 min der anbefales at man har dem på, var min hud virkelig lækker. Jeg masserede selvfølgelig det meste af denne fedtede konsistens ind i huden og lod det tørre helt ud.

Dagen jeg testede denne øjenmaske skulle jeg også gøre mig klar med makeup og det hele, og jeg synes faktisk den var en super lækker base for min foundation og concealer. Så hvis du en dag skal i byen eller noget hvor du gerne vil forkæle øjenområdet en smule inden makeuppen, så kan jeg varmt anbefale jer at bruge denne.

Starskin ELLE Lookfantastic

Dette er en concealer der skulle være god til at dække mørke rander under øjnene og rødme forårsaget af urenhud eller anden hudirritation. Den skulle gerne blende i med din egen hudfarve og give en jævn og flot finish.

Jeg er ret kræsen når det kommer til concealers. Jeg har meget olieret hud, og derfor er det ret svært for mig at finde en der fungerer for mig. Og da jeg swatchede denne på hånden var jeg i starten ikke særligt imponeret. Men ovenpå min foundation fungerede den overraskende godt! Den rødme (min psoriasis og akne) der har det med  at skinne igennem min foundation kunne jeg dække med denne. Og den virkede heller ikke for fedtet ved påføring. En anden ting jeg var nervøs for, var om den ville få min pudder til at kage når jeg påførte den som det sidste, men der var ingen problemer. Den lagde sig pænt og jævnt ovenpå denne concealer og min foundation uden problemer. Så jeg er endt ud med at være okay tilfreds med den. Og farven passer også rigtig fint til min hudfarve, så det er lækkert.

ELLE Pur Lookfantastic
  • Caudalie – Vine Active 3-in-1 Moisturiser – 15 ml

Denne creme er let og skulle give en masse fugt og en sund glød til huden. Den indeholder også en masse ingredienser der forhindrer forurenet partikler fra luften i at ødelægge og tilstoppe huden. Og så er der også lidt anti-aging ingredienser i. Det lyder alt super fantastisk.

Som jeg skrev tidligere i dette indlæg, så har jeg testet denne creme sammen med serummet, og det fungerer simpelthen bare ikke for min hud. Har ikke prøvet den for sig selv endnu, men det har jeg tænkt mig efter en lille periode med serummet alene. Simpelthen for at se hvilket af disse produkter der bare ikke fungerer med min olierede hud. Eller om de begge bare ikke egner sig til mig. Det kan jo også ske. Men denne skulle egentlig også være egnet til alle hudtyper.

ELLE Caudalie Lookfantastic

Det var så indholdet af denne måneds box. Det var ikke det hele jeg var lige imponeret over, men tror nogle af produkterne skal have en second chance for dem selv. Men derudover så synes jeg det er en helt okay lækker box vi har fået denne måned.

Har I også fået boxen? Hvad synes I om den? Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af både ELLE bladet og en masse skønhedsoverraskelser til sig selv?

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint