De bedste brands
Tips & Råd

Top 5 mascaraer for fyldige vipper

Top 5 mascaraer for fyldige vipper

Der er mange mascaraer på markedet, og det kan være svært at vælge. Mascaraer der giver volume er et godt valg, da de både giver vipperne fylde og længde. De løfter vipperne og giver dem et boost, samtidig med de definerer vipperne.

Uanset om du ønsker en vandtæt mascara, unikke ingredienser, eller en mascara der holder rekordlænge, er der en der passer til dig.

Her har vi samlet vores 5 favoritter:

De bedste mascaraer for fyldige vipper

 

 1. Den der giver (næsten) falske vipper
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Den der giver (næsten) falske vipper

  Denne mascara er en vinder indenfor skønhedsverdenen. Maybelline Lash Sensational giver fantastisk volumen, længde og form, og får dine vipper til at se ufatteligt lange og smukke ud. Den kan endda få det til at ligne, man har falske øjenvipper. Intense Black-versionen er perfekt til en aften ude i byen, og hvis du søger noget lidt mindre instenst, er Original Black et godt bud.

  Køb nu med gratis levering
 2. Den der holder længe
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Den der holder længe

  Cliniques originale mascara, High Impact, er elsket af mange, men denne nye udgave “Extreme Version” er fantastisk til at give vipperne ekstra volume. Denne mascara har en unik børste, som får fat i alle vipperne og skubber dem op i den perfekte form med mere længde og fylde. Som den originale mascara, holder den længe – lige fra tidlig morgen til sen aften.

  Køb nu med gratis levering
 3. Den diskrete
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Den diskrete

  Hvis du gerne vil have lange vipper, men uden et alt for dramatisk look, er Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara din bedste ven.

  Den fås i en brun nuance, som ser mindre intens ud end den sorte. Den brune farve giver de samme lange, voluminøse vipper, men uden den dramatiske  sorte farve.

  Køb nu med gratis levering
 4. Den til hverdagen
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Den til hverdagen

  Den unikke bareMinerals Lash Domination Mascara giver dig lækre vipper med dens eksklusive børste som dækker hver og eneste vippe helt nede fra roden. Den giver volumen og adskiller hver øjenvippe uden at danne klumper. Resultat – lange, smukke vipper!

  Køb nu med gratis levering
 5. Den vandtætte
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Den vandtætte

  Lancomes Hypnose Doll Eyes Waterproof mascara er den perfekte vandtætte mascara, med en dråbeformet børste som giver præcision, så du kan komme til alle steder. Hårene på børsten er ekstra lange, så hver vippe dækkes jævnt. Få lange, voluminøse vipper – helt uden at bekymre dig om regnvejr eller andet!

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert