Om bliss

Hudplejeprodukter fra Bliss arbejder både effektivt og skånsomt for at give dig smukkere hud. Det er deres mål at få dig at føle dig smuk, sund og glad.

Over årene har Bliss taget spaverdenen med storm. Bliss er i dag et førende spamærke med dyb forståelse for individuelle behov. Bliss' internationale erfaring med forskellige hudtyper har givet dem den ultimative forståelse for alverdens behov.

Se Vores Udvalg

bliss spaprodukter

Ikke alle har lyst til at gå i spa, hvorfor Bliss har brugt deres ekspertise og banebrydende teknologi til at udvikle effektive men lækre spaprodukter, som giver dig spaoplevelsen derhjemme.

Alle produkter fra Bliss tager udgangspunkt i spa. Bliss' egne spasaloner har faciliteret over en kvart million ansigtsbehandlinger. Hver spabehandling kan tage op til 75 minutter; Bliss' eksperter undersøger og behandler din hud alt efter dine specifikke behov. Det er derfor Bliss er et førende mærke indenfor hudpleje og målrettede behandlinger.

Bliss har et stort netværk af læger og laboratorier jorden rundt, for at udvikle verdensklasse spaprodukter. Gennem højteknologisk forskning udvikler Bliss produkter tilpasset til kunder verdenover.

Se Vores Udvalg