Kontakt os

Hos lookfantastic bestræber vi os på at tilbyde et højt serviceniveau. Vi håber, du finder svar på dine spørgsmål. Hvis ikke, kan du kontakte os via:

E-MAIL:

Den bedste måde at kontakte os på er ved brug af vores “message centre” via din konto (vær opmærksom på at du skal være logget ind for at sende en besked). Vi stræber på at svare alle e-mails inden for 1 arbejdsdag. Brugen af “Message Centre” hjælper både dig og vores kundeservice med at holde styr på alle dine forespørgsler og ordrer.

Hvis du har en forespørgsel, tag venligst først et kig på vores FAQs, som kan hjælpe dig med hyppige spørgsmål.

Hvis du ikke kan finde svar til dit spørgsmål, venligst klik her for at sende en besked til vores kundeservice team.

RING TIL OS:

OBS! Grundet COVID-19 kan vi desværre ikke tilbyde kundeserive via telefonen.Kontakt os derfor via Email, Live Chat eller via Min Konto.


SKRIV:

lookfantastic Customer Service Department

Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA

Du er velkommen til at skrive til os på adressen ovenfor, men bemærk venligst, at dette ikke er samme adresse som for returnering af varer. Hvis du gerne vil returnere en vare, kontakt venligst kundeservice, som vil hjælpe dig med dette.

FEEDBACK:

Vi stræber altid efter at gøre vores service bedre og vil meget gerne høre din mening. Kommentarer til vores service og nye ideer til, hvordan vi kan gøre din oplevelse bedre, er altid velkomne. Du kan fortælle os dette til vores “Customer Relations Team” på on feedback@lookfantastic.com

Bemærk venligst: “Customer Relations” kan ikke svare på kundeforesprøgelser. Hvis du har et spørgsmål vedrørende at handle hos os, eller vedrørende en ordre, du har bestilt, kan du kontakte kundeservice gennem vores “online Message Centre. Bare klik på ‘Min Konto’ i toppen til højre af vores hjemmeside og følg anvisningerne.

”Customer Relations Teamet” er til rådighed mandag til dredag fra kl. 10:00 til 19:00.

SAMARBEJDE:

Hvis du overvejer et samarbejde med lookfantastic og The Hut Group, eller gerne vil udbyde dine produkter gennem en af The Hut Groups hjemmesider, kontakt os venligst på partnerships@thehutgroup.com.

Er interesseret i at blive del af vores influencer team? Så kontakt os via DL-teamfantasticNEE@thehutgroup.com.

INTERESSERET I AT ARBEJDE FOR LOOKFANTASTIC?

Send venligst dit CV til os på recruitment@thehutgroup.com.