Pestle & Mortar

0 resultater

Pestle & Mortar er baseret på en “less is more” filosofi: de leverer hudpleje som er simpel men effektiv, egnet til at pleje og reparere tør, træt hud. Mærket fokuserer på naturlige helingsprincipper, og produkterne er fri for kemi og barske ingredienser. Desuden tester de ikke på dyr. Pestle & Mortar blev startet som en familievirksomhed, og har hurtigt fået en loyal kundebase verdenover – takket være de utrolige resultater.

Pestle & Mortar Erase and Renew the Double Cleansing System
Dette hudplejesystem indeholder både en Cleansing Balm og Gel Cleanser, så du kan fjerne enhver urenhed.

Pestle & Mortar Erase Cleansing Balm
Deres Cleansing Balm er en let formular, udviklet til at opfriske og rense huden. Den fjerner enhver rest af makeup, uden at udtørre huden; den efterlades beroliget og i balance. Den er udvikelt med græskarenzymer, og eliminerer selv den mest vandfaste mascara. Ingredienserne Meadowfoam Seed, Prickly Pear Seed og vindruekerneolie giver huden næring, og beskytter mod frie radikaler. Den er spækket med vitaminer, antioksidanter og Omega fedtsyrer – Pestle & Mortar Cleansing Balm er det perfekte første trin i en double cleansing hudplejerutine.

Pestle & Mortar Renew Gel Cleanser

Som trin nr. 2 i Pestle & Mortars Double Cleansing System har vi deres berømte Gel Cleanser, som giver dig en smuk glød. Denne lette, men effektive gel cleanser renser huden, så du får en glat og velfugtet hud. Den er beriget med blandt andet papaya og mangoenzymer, som sammen med Meadowfoam Seed Oil effektivt fjerner snavs og urenheder, og opstrammer synlige porer. Herudover hjælper den med at minimere fine linjer og rynker, og forbedrer ujævne udtoner. Forvent friskere, renere og sundere hud.

Sortér efter

Products