Grow Gorgeous

Grow Gorgeous

Hemmeligheden til smukt hår...

Nyhed! Full Bodied Volumising Serie

Nyhed! Full Bodied Volumising Serie

Se den helt nye Full Bodied Volumising Serie fra Grow Gorgeous.

Serien indeholder en unik blanding af proteiner – Pea Peptides samt en aktiv letvægtsmikroemulsion. Ingredienserne giver dit hår et boost, så du får fyldigt hår uden at det tynges ned.

Shop i dag og få din bedste ’Hair Day’ nogensinde!

GROW GORGEOUS NUTRIENTS

GROW GORGEOUS NUTRIENTS

Grow Gorgeous – giv dit hår volumen indefra .

Få det bedste frem i dit hår med den nye Density Nutrients fra Grow Gorgeous. Den giver dit hår støtte og næring, så du får længere og tykkere lokker indefra.

GROW GORGEOUS SCALP DETOX

GROW GORGEOUS SCALP DETOX

Nu er det tid til en #Haircation. Giv din hovedbund og dit hår en dejlig mini-ferie med den nye Scalp Detox fra Grow Gorgeous.

Scalp Detox bruger botaniske ingredienser og mekaniske elementer for at give en ’dual detox’. Frugtenzymer fra granatæbler og naturlig castorolie arbejder sammen som en detox for din hovedbund. Sammen skaber de perfekte omstændigheder for din hovedbund for sund hårvækst.

Brug Scalp Detox ugentligt som en behandling før du vasker håret og som den første trin i din hårplejerutine. Tag en god mængde og læg det på hovedbunden. Massér produktet i din hovedbund med cirkulære bevægelser. Rens derefter din hovedbund grundigt med din Grow Gorgeous Cleansing Conditioner eller Intense Shampoo.