De bedste brands
Trends

Hvad bliver efterårets største skønhedstrends?

Hvad bliver efterårets største skønhedstrends?

Sæsonskifte betyder én ting: nye skønhedstrends! Det er altid spændende at se, hvilke nye produkter, teknikker og ideer der dukker op i industrien – her giver vi et overblik over vores 5 favoritter dette efterår, så du kan få inspiration til hvordan du fornyer din skønhedsrutine.

Efterårets top 5 skønhedstrends

Her kommer vores bedste bud på efterårets største skønhedstrends:

Clay Masks

Ler har længe været en populær ingrediens i skønhedsprodukter, men for nylig har ler fået ekstra opmærksomhed i takt med vi bevæger os fra sommeren ind i efteråret. Det skyldes at efteråret er den perfekte årstid til en detox for huden! Og Clay Masks er superstjerner når det kommer til en effektiv ‘Skin Detox’.

SILKMUD Mask fra STARSKIN er udviklet med en blanding af forskellige lertyper, blandt andet Pink French, Kaolin og Bentonite Clay, som hjælper med at forebygge urenheder og efterlader huden sund og ren. Dertil indeholder den Natural Silk Cocoon og Niacinamide, som hjælper med at berolige og blødgøre huden.

Minimale ingredienser

Skønhedsprodukter med så få ingredienser som muligt er et større hit end nogensinde: “Less is More!”. I takt med at vejret ændrer sig, ændrer hudens behov sig også; dette kræver tilpasning. Hudpleje med få men effektive ingredienser er en nem og god måde at give din hud alt det den har brug for, uden at udsætte den for skrappe ingredienser. På den måde giver du din hud en skånsom tilvænning til den nye sæson.

Vi elsker Mineral 89 Serum fra Vichy – den indeholder kun 11 ingredienser, blandt andet Hyaluronsyre, hvilket gør den ekstremt fugtgivende. Så er du sikker på din hud får en god mængde fugt når temperaturen falder.

Highlighter til læberne

Glimtende læber er på vej tilbage! Highlighted hud med lækker glød går aldrig af mode – af den grund var det vel kun et spørgsmål om tid, før den trend ville ramme en anden del af ansigtet. For at få glimtende læber uden at det tager overhånd, kan du vælge en “Shimmer” lip gloss; vi elsker High Shimmer Lip Gloss i Bare Sparkle fra Bobbi Brown. Den giver dig et naturligt glimt.

Detox Shampoo

Lækkert hår vil vi have hele året rundt – men denne måned sætter vi fokus på “Hairtox”! Få sundt hår igen og bring hovedbunden i balance; med en god ‘Clarifying Shampoo’ en gang om ugen kan du nemt og effektivt rense produktrester ud af håret og få voluminøst og glansfuldt hår. Vi anbefaler Sunday Shampoo fra Bumble and Bumble; den indeholder blandt andet Ginseng, Rosmarin og Salvie, som stimulerer hovedbunden og fjerner overskydende olie.

Pangfarvet makeup

På vej ind i efteråret kan en kraftig pangfarvet makeup gøre en stor forskel for dit look; en kraftig blush, øjenskygge eller læbestift tilfører god kulør og energi. Prøv for eksempel Powder Blush fra MAC i Never Say Never eller Full Fuchsia; de er smukke pangfarvede nuancer, som giver dit efterårslook et boost og bringer gløden tilbage.

Hvad tror du bliver efterårets største skønhedstrends?frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert