Gå til hovedindhold
Udforsk

Vichy til enhver hudtype

Vichy til enhver hudtype
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Uafhængig af din hudtype, har Vichy produkter der passer til dig. Her præsenterer og beskriver jeg de tre serier, Normaderm, Aqualia Thermal og Nutrologie:

Normaderm fra Vichy

Normaderm serien er specielt udviket for at reducere og forebygge akne og fedtet hud. Akne påvirker mange mennesker, og kan skyldes forskellige årsager. Hvad enten det er forurening i miljøet, diet og motion eller genetisk, er det et problem som kan påvirke selvtilliden negativt.

Typisk kan stres, hormoner eller dårlig livsstil med usund kost påvirke huden. I disse situationer er det vigtigt at vide hvordan din hud reagerer på f.eks. din kost. Når årsagen til hudproblemet er fundet, kan man bedre løse problemet.

Vichys Normaderm serie behandler fedtet, skinnende hud og reducerer tilstoppede porer. Udover at indeholde en effektiv syre for at rense huden, er de nyeste produkter i serien beriget med Vichys signaturingredient, Mineral Thermal kildevand, for at berolige og give huden fugt. Dette hjælper med at forebygge udtørring af huden. Dette er meget vigtigt at tage i betragtning, da meget tør hud kan forårsage det modsatte: tør hud kan reagere ved at overproducere olier og fedt, hvilket fører til fedtet hud og tilstoppede porer.

Aqualia Thermal fra Vichy

Aqualia Thermal er en vandbaseret serie af cremer. Serien er ideel for personer med tør eller kombineret hud. I løbet af året ændrer huden sig:  om vinteren oplever folk oftest at deres hud udtørrer.

Serien inkluderer fire forskellige dagcremer, en natcreme, serum og øjencreme. Alle produkterne er udviklet til at blødgøre, udglatte, og beskytte huden fra miljøet. Cremerne føles lette på huden, og fordi de er vandbaserede bliver porerne ikke tilstoppet.

Dagcremerne inkluderer en creme med SPF 25, to ordinære cremer for kombineret/normal og tør hud, samt en spacreme. Spacremen føles mere som en gel og plejer i dybden. Gelen virker også opfriskende, og hjælper med at reducere træthedstegn. Natcremen kan anvendes som en ansigtsmaske, og har en lignende gel konsistens. Hvis natcremen føles for tyk for din hudtype, kan en af dagcremerne (uden SPF) anvendes som en natcreme. Det kan dog være en fordel at benytte en tykkere creme om natten, for at genskabe hudens naturlige fugtniveau, som tit destabiliseres i løbet af dagen.

Vichys Dynamic Hydration Power Serum bruges under fugtighedscremen for at give et intensivt boost af fugt og glød. Deres øjenbalm plejer i dybden, men indeholder også koffein og glycerin. Koffeinen stimulerer blodcirkulationen og reducerer mørke rander og hævelser under øjne. Glycerinen hjælper med at fastholde fugt og virker beskyttende på den sensitive hud rundt om øjnene.

Nutrilogie fra Vichy

Til dem med tør til meget tør hud, har Vichy deres Nutrilogie Serie. Personer med meget tør hud oplever ofte irritationer og huden kan føles stram på en ubehagelig måde. Derfor er produkter i denne serie beriget med Sphingo-Lipider, som integrerer med hudens naturlige lipider, for at tilføre fugt og næring. Disse lipider efterligner vores naturlige lipider, og bliver derfor absorberet hurtigt uden at efterlade huden fedtet eller tilstoppet. Denne serie, ligesom de andre, virker beroligende, blødgørende og beskyttende på din hudtype.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint