Gå til hovedindhold
Vejledninger

Glamourøse røde læber med Estée Lauder

Glamourøse røde læber med Estée Lauder
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Der er ikke meget der slår en god og kraftig rød læbestift! Det kan virkelig pifte ethvert look op, og gør altid indtryk. Hvordan får man de smukke røde læber lige til den røde løber?

I samarbejde med Estée Lauder viser vi dig her, hvordan du mestrer glamourøse røde læber trin for trin.

Trin 1

Et ord: ”mat”! En kraftig rød læbestift ser bedst ud med perfekt hud til, og en mat primer hjælper med at forebygge fedtet hud, og giver dig lækker, blød hud. Estée Lauders Matte Perfecting Primer giver dig mat og jævn hud, og sørger for din makeup har en god base.

Trin 2

En god foundation skjuler rødmen og urenheder; Estée Lauders Double Wear Makeup dækker præcis det, og holder mange timer. Den kan eventuelt påføres med en børste, og blendes ind i huden.

Trin 3

Contour og form: prøv at udelad rouge, og læg i stedet en skygge under kindbenene. New Dimension Shape & Sculpt Face Kit indeholder en mørk bronzer som er velegnet til contouring, og en lysere nuance til at definere og fremhæve kindbenene. Læg den mørkere skygge under kindbenene først, og så læg den lysere nuance næst, der hvor lyset ramer naturligt. Hemmeligheden for smuk contouring er at lægge en lille smule af gangen, og lægge flere lag.

Trin 4

Hold øjnene simple: med dette look er fokus på læberne, og ikke på øjnene. Derfor skal du ikke distrahere med dine øjne. Alt du har brug for er en simpel streg på den øverste kant af øjenlåget. Læg Double Wear Infinite Waterproof Liner i sort langs med vipperne, og så lidt mascara for at give vipperne volumen.

Trin 5

Kraftige, røde læber: de er i centrum i dette look, og Estée Lauders Liquid Lip Potions er i de mest fantastiske, kraftige farver. De er lette at påføre, og klistrer ikke. Desuden findes der en rød nuance til hver hudtone; se for eksempel den orange nuance ”Cold Fire”, den klassiske røde ”Naughty Native” og den smukke bærrøde ”Quiet Riot”.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint