De bedste brands
Tips & Råd

Vores guide til multifunktionel makeup

Vores guide til multifunktionel makeup

I dag ser man flere og flere multifunktionelle produkter på markedet – og faktisk også indenfor skønhedsverdenen! Alle kender de efterhånden kedelige, klassiske “2 i 1” shampoos og conditioners, og det er ikke dem vi mener… Vi tænker på multifunktionel makeup – så lad os kigge nærmere på dem:

Hvad er multifunktionel makeup?

Multifunktionel makeup kommer i flere forskellige typer, teksturer og farver, og med mange forskellige formål. De fleste foundations er i dag både en SPF og en foundation, og se bare alle de BB creams der findes nu. I dette indlæg kigger vi nærmere på Lip & Cheek produkter, og gennemgår nogle af vores favoritter på Lookfantastic.

Har du prøvet en Lip & Cheek to-i-en før? Måske bliver en af disse din nye favorit…

 

 1. Trifle Cosmetics Lip and Cheek Jam
  Køb nu med Lookfantastic

  Trifle Cosmetics Lip and Cheek Jam

  En nyhed på Lookfantastic, og allerede introduceret i Beauty Boxen: Trifle Cosmetics giver dig farverige og fine produkter præsenteret i candy designs, denne parabenfri Lip & Cheek duo består af 99% naturlige ingredienser og giver en smuk og langvarig glød.

  Køb nu med gratis levering
 2. theBalm How Bout Them Apples Lip & Cheek Palette
  Køb nu med Lookfantastic

  theBalm How Bout Them Apples Lip & Cheek Palette

  theBalm er blevet superpopulært for deres unge og humoristiske retro design, og deres efterhånden verdenskendte highlightere Mary Lou Manizer og Cindy Lou Manizer – dog er theBalm også stærke når det kommer til paletter. Prøv deres 2 i 1 palette til både læber og kinder.

  Køb nu med gratis levering
 3. lilah b. Divine Duo Lip and Cheek Stain
  Køb nu med Lookfantastic

  lilah b. Divine Duo Lip and Cheek Stain

  Med lilah b. får du premium makeup fra Californien, inspireret af grundlæggeren Cheryls tid i Italien. lilah b. makeup kommer i et karakteristisk hvidt design – formet som smukke, hvide sten, som Cheryl så i Italien. Denne Lip and Cheek Stain kommer i de smukkeste forårsagtige nuancer og er perfekt at have med på farten.

  Køb nu med gratis levering
 4. Nudestix Lip and Cheek Pencil
  Køb nu med Lookfantastic

  Nudestix Lip and Cheek Pencil

  Nudestix er kendt for deres lækre blyanter: til læberne, til kinderne, til at bronze, til at conceale og til øjnene… Nogle af deres mest populære produkter, er deres smukke nude blyanter som bruges til både læber og kinder. Er du mere til det afdæmpede, naturlige look, er Nudestix perfekt for dig.

  Køb nu med gratis levering
 5. RMS Beauty Lip2Cheek
  Køb nu med Lookfantastic

  RMS Beauty Lip2Cheek

  RMS Beauty præsenterer et økologisk alternativ indenfor Lip & Cheek 2 i 1’ere: deres Lip2Cheek giver dig den optimale glød med en diskret nuance, vælg din favorit forårsnuance. Denne multi-tasker tilfører fugt til både læber og kinder, og lægger sig naturligt på huden.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert