De bedste brands
Trends

No Makeup-Makeup Look til Foråret

No Makeup-Makeup Look til Foråret

Foråret er godt på vej, og det er tid til at tilpasse både hår, hud og makeup til årstiden. I dette indlæg fokuserer vi på forårsmakeup: vi har valgt det smukke og afdæmpede no makeup-makeup look, og præsenterer en række skønne, naturlige produkter, som passer perfekt til at fremhæve din naturlige skønhed i de lyse dage.

De bedste produkter til at skabe et No Makeup-Makeup Look

I april sætter vi fokus på naturlig skønhed, og i den anledning vil vi fremhæve nogle af vores favoritter indenfor naturlige produkter, som giver et naturligt no-makeup look hvis du ikke vil gå 100% makeup-fri.

Disse produkter kan hjælpe med at fremhæve din naturlige skønhed på en afdæmpet måde.

 

 1. Glo Minerals Tinted Primer SPF30
  Køb nu med Lookfantastic

  Glo Minerals Tinted Primer SPF30

  Denne tinted primer fra Glo Minerals er oliefri og kan bruges for sig selv eller sammen med din foundation. Få jævn og ensartet hud med denne mattifying primer, som beskytter din hud mod solskader med faktor 30.

  Køb nu med gratis levering
 2. Perricone MD No Foundation Foundation
  Køb nu med Lookfantastic

  Perricone MD No Foundation Foundation

  Perricone MD og no makeup-makeup går hånd i hånd! Denne flydende foundation giver et helt naturligt finish og den smukkeste glød. Den er udviklet til at tilpasse sig din hudtone, så den smelter sammen med din hud og fremhæver din skønhed samtidig med at nære og fugte. Denne foundation passer til de fleste hudtyper, men er bedst til tør hud.

  Køb nu med gratis levering
 3. Youngblood Natural Mineral Loose Foundation
  Køb nu med Lookfantastic

  Youngblood Natural Mineral Loose Foundation

  Er du ikke til en flydende foundation, har Youngblood et godt alternativ i form af en løs pudderfoundation lavet på mineraler. Få en naturlig glød og et mat finish med denne foundation fra Youngblood. Denne foundation passer til alle hudtyper og virker ikke tilstoppende på porerne.

  Køb nu med gratis levering
 4. Korres Volcanic Minerals Mascara - Brown
  Køb nu med Lookfantastic

  Korres Volcanic Minerals Mascara - Brown

  Vil du ikke være helt foruden din mascara, kan du prøve en brun mascara, som gør dine vipper mere synlige ved at tilføre lidt fylde og længde uden at virke for dominerende. Bevar og fremhæv dit naturlige look med denne naturlige mascara fra det græske Korres.

  Køb nu med gratis levering
 5. Pixi Natural Brow Duo - Natural Blonde
  Køb nu med Lookfantastic

  Pixi Natural Brow Duo - Natural Blonde

  Tæm og fremhæv dine bryn med en Natural Brow Duo fra Pixi, som giver dig en blyant og gel i den nuance der passer til dig. Farven fylder ud hvor brynene mangler lidt form og volumen, mens gelen holder brynene på plads hele dagen. Få smukke, fyldige og naturlige bryn med Pixi.

  Køb nu med gratis levering
 6. Inika Certified Organic Natural Perfection Concealer
  Køb nu med Lookfantastic

  Inika Certified Organic Natural Perfection Concealer

  Prøv en økologisk og vegansk concealer fra Inika, som nemt blandes ind i huden for at skjule eventuelle urenheder, mørke rander og fine linjer. Den nærer og beroliger med aloe vera og sheasmør, og giver et naturligt finish takket være dens lette konsistens.

  Køb nu med gratis levering
 7. Living Nature Lipstick
  Køb nu med Lookfantastic

  Living Nature Lipstick

  Ønsker du ikke helt bare læber, kan du forkæle læberne med en 100% naturlig læbestift i en smuk nude nuance, for at bevare dit naturlige look samtidig med at fugte og nære læberne med en af Living Natures diskrete men smukke nuancer.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert