Gå til hovedindhold
Discover

Hvilken lilla shampoo er bedst til blond hår?

Hvilken lilla shampoo er bedst til blond hår?
Team LF
Forfatter og ekspert4 år siden
View Team LF's profile

Hvis du har blondt hår, har du muligvis hørt om lilla shampoo, men kender du fordelene og ved du, hvor ofte du skal bruge den? Vi nedbryder nogle almindelige bekymringer og spørgsmål, som folk har, når de introducerer en lilla shampoo i deres rutine. Vi kan fortælle dig, at når du først har prøvet det, vil du aldrig være foruden...

Hvem skal bruge lilla shampoo og hvorfor?

Lilla shampoo er skabt til folk med blondt hår. Det er lavet til dem med messingfarvede og gule toner, hvad enten det er naturligt eller fra farvning, og hjælper med at neutralisere dem og gendanne den friske, kølige og iskolde fornemmelse, du får, når du træder ud af frisørsalonen.

Hvor tit skal jeg bruge lilla shampoo?

Det er vigtigt at huske, at lilla shampoo ikke bør erstatte din normale shampoo. Selvom den er genial til at fjerne messingtoner, kan den få dit hår til at få en lilla-grå nuance, hvis det bruges hver dag.

Vi anbefaler at introducere dem i din hårplejerutine en til to gange om ugen for at hjælpe med at vedligeholde dine lokker.

Da det er en toningsshampoo, kan det have en let udtørrende effekt på dit hår, så hvis du fornemmer, at dit hår føles lidt dehydreret, skal du sørge for at bruge fugtgivende masker og serum.

Kan lilla shampoo få mit hår til at blive lilla?

Dette er ofte det mest stillede spørgsmål, når det kommer til lilla shampoo, da det er en stor bekymring, hvis du har blondt hår og ikke vil have det til at ende med at være lilla!

Lilla shampoo pletter ikke dit hår, da det skylles ud, men når den bruges hver dag, kan den gøre håret gråt. Derfor anbefaler vi kun at bruge den en eller to gange om ugen.

Hvad er forskellen mellem lilla og silver shampoo?

Der er ikke nogen forskel! De gør begge det samme arbejde med at fjerne messingtoner fra blondt hår. Selvom de har samme farve, kendes de under begge navne.

Hvilke er de bedste lilla shampooer til blondt hår?

    Team LF
    Forfatter og ekspert
    View Team LF's profile
    lfint