Gå til hovedindhold
Discover

Hvilken lilla shampoo er bedst til blond hår?

Hvilken lilla shampoo er bedst til blond hår?
Team LF
Forfatter og ekspert2 år siden
View Team LF's profile

Hvis du har blondt hår, har du muligvis hørt om lilla shampoo, men kender du fordelene og ved du, hvor ofte du skal bruge den? Vi nedbryder nogle almindelige bekymringer og spørgsmål, som folk har, når de introducerer en lilla shampoo i deres rutine. Vi kan fortælle dig, at når du først har prøvet det, vil du aldrig være foruden...

Hvem skal bruge lilla shampoo og hvorfor?

Lilla shampoo er skabt til folk med blondt hår. Det er lavet til dem med messingfarvede og gule toner, hvad enten det er naturligt eller fra farvning, og hjælper med at neutralisere dem og gendanne den friske, kølige og iskolde fornemmelse, du får, når du træder ud af frisørsalonen.

Hvor tit skal jeg bruge lilla shampoo?

Det er vigtigt at huske, at lilla shampoo ikke bør erstatte din normale shampoo. Selvom den er genial til at fjerne messingtoner, kan den få dit hår til at få en lilla-grå nuance, hvis det bruges hver dag.

Vi anbefaler at introducere dem i din hårplejerutine en til to gange om ugen for at hjælpe med at vedligeholde dine lokker.

Da det er en toningsshampoo, kan det have en let udtørrende effekt på dit hår, så hvis du fornemmer, at dit hår føles lidt dehydreret, skal du sørge for at bruge fugtgivende masker og serum.

Kan lilla shampoo få mit hår til at blive lilla?

Dette er ofte det mest stillede spørgsmål, når det kommer til lilla shampoo, da det er en stor bekymring, hvis du har blondt hår og ikke vil have det til at ende med at være lilla!

Lilla shampoo pletter ikke dit hår, da det skylles ud, men når den bruges hver dag, kan den gøre håret gråt. Derfor anbefaler vi kun at bruge den en eller to gange om ugen.

Hvad er forskellen mellem lilla og silver shampoo?

Der er ikke nogen forskel! De gør begge det samme arbejde med at fjerne messingtoner fra blondt hår. Selvom de har samme farve, kendes de under begge navne.

Hvilke er de bedste lilla shampooer til blondt hår?

 • 1.Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo

  Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo
  172 kr
  Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo er brandets første introduktion til farvepleje, og vi er forelskede. Selve shampooen indeholder ultraviolette pigmenter, som fjerner messingfarvede og gule toner fra blondt hår for at efterlade det rent, coolt, iskoldt og friskt. Som altid med Kérastase er den fyldt med nærende fordele som hyaluronsyre og hyldeblomst for at holde både highlightet og naturligt hår hydreret og sundt.
 • 2.Redken Color Extend Blondage Shampoo

  Redken Color Extend Blondage Shampoo
  109 kr
  Nyeste på markedet inden for lilla shampoo er Redken Blondage. Shampooen er lavet med ultraviolette pigmenter, og den neutraliserer og udrydder messingfarvede og gule toner i blondt hår for at lade det se friskt og rent ud med en let isblå nuance. Den indeholder også en unik Triple Acid Protein Complex, som hjælper med at styrke og nære håret samt reducere risikoen for brud. Vi anbefaler at følge op med Redken Blondage Conditioner for optimale resultater.
 • 3.L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Cool Shampoo

  L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Cool Shampoo
  3 Stars 1 Reviews
  81 kr
  Vil du have en shampoo til blondt hår, der holder håret skinnende og åh så blødt? Du vil elske L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Cool Shampoo. Det er en daglig shampoo til blondt hår og en fugtgivende formel, der holder det holdt i tonerne og rent. Shampooen er rig på antioxidanter, der hjælper med at beskytte håret mod forurenende stoffer (som kan forårsage kedelig farve og messingtoner), og den skyller også urenheder ud for at efterlade håret sundt og skinnende. En gang om ugen skal du inkorporere Blondifier Cool Shampoo i din rutine – det er en lilla-baseret formel, der deponerer violette pigmenter for at holde håret fri for gule toner.
 • 4.TIGI Bed Head Dumb Blonde Violet Toning Shampoo

  TIGI Bed Head Dumb Blonde Violet Toning Shampoo
  68 kr
  TIGI’s purple shampoo afslører en manke af seje blonde nuancer efter kun én gangs brug, takket være den superkraftige formel. Den indeholder lyse violette pigmenter, som korrigerer og lysner; perfekt hvis du lider af gule eller messingfarvede toner. Følg op med TIGI Catwalk Fashionista Violet Conditioner for de bedste resultater, da den indeholder lysende perle og nærende rismælk for at holde dit hår sundt.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint