Gå til hovedindhold
Trends

Hvornår er Black Friday 2017?

Hvornår er Black Friday 2017?
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Så er der kun 4 uger til Black Friday 2017, og vi kan slet ikke vente!

 

Black Friday og Cyber Weekend, helt frem til Cyber Monday er en kæmpe fest på lookfantastic. Vi glæder os helt vildt til at give jer årets bedste tilbud på alle de populæreste mærker...

Black Friday 2017 

I år er Black Friday den 24. november 2017, og der kan du finde nogle af de allerbedste tilbud på eksklusive mærker indenfor hudpleje, hårpleje, makeup, kropspleje og eletriske apparater. Det er den bedste tid på året til at gøre et kup, og mange køber alle deres julegaver i løbet af Cyber Weekend, da der virkelig er mange penge at spare.

Selvom mange af de bedste tilbud findes på selve Black Friday, fortsætter festen hele weekenden og indtil mandag aften - på Cyber Monday. Hvis du ikke har mulighed for at shoppe amok på selve fredagen, er der altså massere af gode tilbud både lørdag, søndag og mandag.

 

Hvad kan man forvente af tilbud til Black Friday på lookfantastic?

 

Vi vil ikke afsløre for meget, men hvis man kigger tilbage på Cyber Weekend sidste år, havde vi helt fantastiske tilbud - og vi vil være endnu bedre i år!

For eksempel havde vi 3 for 2 tilbud på skøn hudpleje fra Elemis og Eve Lom, hele 33% på Steampod Limited Edition, 25% på FOREO, og mange, mange flere fantastiske tilbud indenfor alle kategorier. Vi glæder os til at overraske dig med endnu flere tilbud end sidste år, så du kan shoppe løs og få alle dine skønhedsfavoritter til en rigtig god pris.

Vil du holdes opdateret på de bedste tilbud og være den første til at vide hvilke mærker og rabatter der gælder? Skriv dig op til vores venteliste lige her, så du får de seneste nyheder fra nu af og til og med Cyber Weekend 2017!

Vil du vide mere om Black Friday og shoppingtraditionens oprindelse, kan du læse meget mere om det her.

 

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint