De bedste brands
Anmeldelser

Anmeldelse: Pixi, Obsessive Compulsive Cosmetics & L’Oréal

Anmeldelse: Pixi, Obsessive Compulsive Cosmetics & L’Oréal

Jeg har testet et par meget omtalte produkter fra Obsessive Compulsive Cosmetics, Pixi og L’Oréal: henholdsvis OCCs Lip Tar, en concealer fra Pixi og en primer fra L’Oréal. De levede alle tre op til forventingerne, jeg blev endda virkelig positivt overrasket over dem og er specielt imponeret over min Lip Tar fra Obsessive Compulsive Cosmetics. Her kan du læse lidt flere detaljer om hvert af produkterne:

Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar (i farven Interlace)

Jeg prøvede for første gang OCC’s liquid lipstick, jeg har hørt så mange gode ting om dem og de er virkelig populære, så jeg havde høje forventninger. Det første jeg lå mærke til var duften. De har en duft af pebermynte, hvilket er virkelig forfriskende. Jeg er altid på jagt efter den perfekte nude, da det er svært at finde en, der er lys nok, til min hudfarve. De fleste jeg har prøvet, er alle sammen mørke i det og ser næsten ens ud på mine læber. Jeg blev virkelig overrasket.

Lip Tar Obsessive Compulsive Cosmetics

Det er første gang nogensinde, at jeg har fundet en liquid lipstick, som er VIRKELIG nude. Og så er det den perfekte tone, for det er ikke helt lige meget! Den har slået alle mine 100 andre liquid lipsticks, selv mine Anastasia Beverly Hills, Kylie og mange andre dyre produkter – jeg var helt ærligt mundlam. Ikke nok med farven, så er den virkelig behagelig at have på læberne. Den tørrer ikke helt ned, så de er ikke matte. Det gør dog, at de er behagelige at have på, de udtørrer ikke læberne og det ser meget pænere ud. Jeg er nødt til at have fat i flere!

Obsessive Compulsive Cosmetics

Pixi Correction Concentrate Brightening Peach

Jeg har længe villet prøve den, jeg har manglet en lys fersken concealer til mørke rander under øjnene. Jeg er vild med konsistensen, den er tilpas cremet, hverken for meget eller for lidt. Den opfrisker med det samme og man kan sagtens se en ændring. Jeg kan også godt lide, at den ikke er for tyk, da der skal produkter oven på, og det kan hurtigt komme til at se cakey ud. Elsker den!

Pixi makeup

L’Oréal Paris Lumi Magique Primer

Jeg er bagud og har faktisk aldrig fået prøvet denne primer fra L’Oréal, trods det, at den er super omtalt. Men nu var tiden inde og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor meget jeg er gået glip af, for hold nu op, hvor er det et skønt produkt! Den indeholder Liquid Light Technology, og dens silkeagtige struktur blandes ubesværet ind i huden for at skjule udseendet af skønhedsfejl, samtidig med at den fugter. Man får en rigtig smuk glød og huden ser sund og frisk ud!

L'Oréal lumi primer

 Maria Madsen

Maria Madsen

Community bruger

Mit navn er Maria, jeg er 19 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger.
Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte!
Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen