Gå til hovedindhold
Vejledninger

Halloween Look Pictorial: Steam Punk Girl

Halloween Look Pictorial: Steam Punk Girl

Så er jeg klar med min anden Pictorial i år. Denne gang har jeg valgt at lave et look, man ikke ser ret ofte til Halloween – nemlig et Steam Punk Look. Jeg synes personligt det er synd at vi ikke ser det noget mere, for det er en fed måde at udtrykke sig på. Det indebærer genbrug af små tandhjul, metaller og andet elektronik. Antikke ting er også en stor del af denne stil, og så er ting som lak og læder også noget man ser ret ofte. Hvis du ønsker at se flere billeder af denne stil, så kan I google ”Steam Punk”. Der er virkelig mange smukke looks, outfits og ting folk laver i denne stil.

Du kan bruge følgende:

Lad os komme i gang med Steam Punk Girl Halloween Look'et!

Steam Punk Halloween Pictorial

Fremgangsmåden:

1. Til dette look har jeg valgt at bruge nogle varme farver. Jeg lægger først en mørk beige over øjenlåget – altså i ”folden”. Derefter starter jeg med at lægge en meget lys beige på den inderste del af øjenlåget. Dernæst tager jeg igen den mørke beige og lægger den midt på øjenlåget. Jeg finder en der er en tand mørkere og påfører den længere ude og til sidst påfører jeg en brun på den yderste del af øjenlåget. Jeg sørger for at blende dem godt sammen hvor de møder hinanden, så man ikke står tilbage med en hård kant imellem farverne. Jeg bruger en eyeshadow brush og en blending brush til dette.

Halloween Steam Punk Eyes

2. Dernæst påfører jeg en smule af brun øjenskygge over øjenlågene – ovenpå den mørke beige jeg påførte først. Dette gør jeg for at give lidt mere ”samling” på farverne. Jeg påfører også den meget lyse beige, som jeg brugte i den inderste krog af øjet, under brynet.

Halloween Look Steam Punk Girl

3. Ved den nederste vippekant påfører jeg en varm orange og en brun for at ramme øjnene flot ind.

4. Nu til lidt af det sjove. Med en skrå detalje brush påfører jeg en sort øjenskygge fra yderste øjenkrog og skråt op mod ”halen” af mit bryn – som jeg ville gøre når jeg påfører en eyeliner. Denne laver jeg dog bare en del længere.

Steam Punk Halloween Look

5. Jeg fortsætter den sorte ”linje” så den følger ”folden” på øjenlåget. I hulrummet af denne spids påfører jeg en brun øjenskygge. Nu har du en fin lille vinge.

6. Jeg påfører den samme sorte øjenskygge som en eyeliner lige over den øverste vippekant og blender den lidt så den ikke er så skarp. Jeg laver også en ved de nederste vipper, men her laver jeg tre små ekstra vinger – så det ligner 3 meget lange vipper.

Steam Punk Halloween Look

7. Over den øverste sorte linje påfører jeg lidt brune glittersten. Dette giver lige det ekstra pift til looket, og jeg elsker personligt at lege med disse i alverdens farver i mine looks.

8. Jeg valgte også at påføre en gylden øjenskygge i tindingen og ned imod mit kindben. Lidt som jeg ville lægge en contour.

Øjenmakeup til Halloween Steam Punk

9. Påfør lidt sort eyeliner på de våde kanter, lidt mascara og nogle flotte falske vipper, og så er øjnene færdig. Nu til de ting der gør dette look til et Steam Punk look.

10. En af de ting der er super vigtige i dette look er en form for Steam Punk briller. Disse har jeg købt på eBay, men jeg er ret sikker på at man nok også kan finde dem herhjemme – hvis man ved hvor man skal lede efter dem.

Læbemakeup i Steam Punk Halloween Look

11. Jeg valgte at tage en nude læbestift på og lidt glitter på toppen. Man kan nøjes med den nude læbestift, men jeg måtte bare have lidt glitter inkorporeret i dette look også.

Sidst men ikke mindst, så er det blevet tid til at påføre lidt flere glittersten og nogle af de små tandhjul der er en stor del af looket. Man kan påføre lige så mange man har lyst til.

Looket er nu færdigt, og dette er mit færdige resultat:

Pictorial for Halloween Steampunk

God fornøjelse og god Halloween!

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint