Gå til hovedindhold
Vejledninger

Halloween Makeup Tutorial: Klovn

Halloween Makeup Tutorial: Klovn
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er jeg tilbage med lidt Halloween looks her på bloggen. Denne gang har jeg valgt at guide jer igennem dette look – en klovn med to personligheder. ;) Man kan vælge at benytte sig af begge sider, eller man kan gå all-in med enten den gode eller onde side hvis man er mere til det look. Jeg kunne sagtens have brugt nogle SFX-materialer såsom flydende latex, fake blod osv, men jeg har valgt at holde mig til det simple så alle kan være med.

Til og starte med har vi brug for en lys base. Jeg har valgt at bruge den lyseste foundation jeg har, og det er perfekt til et klovne-look.

Klovn tutorial halloween

Jeg starter med at tilføje nogle orange farver i globelinjen og blender det godt ud. Derefter tilføjer jeg lidt lilla øjenskygge ved den nederste vippekant. Gå gerne lidt ekstra amok med den her. Jeg har også valgt at lave en lille detalje over brynet på begge øjne. En hvid halvcirkel og en sort spids, som er klassisk ”klovn”.

Halloween Makeup Tutorial Klovn

Tilbage til den nederste vippekant. Dette step er kun til den ”gode” side. Jeg har valgt at lave dette klassiske design med en sort øjenskygge. Designet er et som mange bruger når de laver et klovne-look – eller et der ligner. Jeg har også valgt at tilføje lidt mere lilla for at danne en smule skygge.

Halloween Makeup Tutorial Clown

På det øverste øjenlåg tilføjer jeg en mørk rød på den yderste del af øjet og blender det godt ind i de orange farver jeg allerede har tilføjet. I øjenkrogen og på det inderste af øjenlåget har jeg valgt at tilføje en hvid øjenskygge for at lysne looket på dette øje en smule op.

Klovn look til Halloween

Jeg synes der manglede noget, så jeg tilføjede også en tynd winged eyeliner med sort øjenskygge som er med til at ramme øjet flot ind. Jeg ville gerne ”forlænge” klovnedesignet på dette øje, så jeg tilføjede en lille spids mere på den øverste del af øjenlåget – altså fra start globelinje og op imod brynet.

Tutorial til Klovn look Halloween

Jeg elsker glimmer og glitrende sten, så selvfølgelig skulle der også lige et par stykker af dem på denne side. Har valgt en rød farve, da det er den farve der går igen på begge sider. Og selvfølgelig skulle de placeres på spidserne af det sorte design.

Nu til den ”onde” side. Her tværer jeg en sort øjenskygge ud i nogenlunde samme ”design” som på den gode side. Her må det gerne se rodet og knapt så perfekt ud. Det er nemlig meningen.

Tutorial til Halloween look

Og den røde næse må vi ikke glemme. Har her duppet en smule rød øjenskygge på spidsen af næsen. Man kan også vælge at gøre det i en kraftigere farve.

Jeg tilføjer også en sort vandfast eyeliner til begge øjne. På den våde vippekant.

Eyeliner Halloween look

Læberne tegnes kraftigt op og får nogle overdrevet ”spidser”. Både i mundvigene og ved overlæben. Jeg har valgt at tegne op med en sort lipliner først og har derefter brugt en blodrød læbestift. På den gode side lader jeg dem være, men på den onde bliver læbestiften tværet ud så det ser rodet ud.

De sidste detaljer skal fikses ved øjnene. Mascara.

lookfantastic Halloween Klovn

Og selvfølgelig nogle smukke vipper.

Jeg synes der manglede noget på den gode side, så jeg valgte at lave mine prikker med en hvid eyeliner. Jeg elsker at bruge prikker i mine looks, og til dette klovne-look synes jeg det var perfekt.

lookfantastic Klovn til Halloween

Jeg ville egentlig gerne have lavet en stribet krave som den sidste detalje, men det ville være for meget sammen med den skjorte jeg havde på. Så derfor lavede jeg en sort udtværet kant fra kæbelinjen og lidt ned af halsen.

Og så er looket færdigt! Simpelt men stadig rigtig fint hvis jeg selv skal sige det. Her kan alle være med.

Halloween på lookfantastic med et klovn look
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint