De bedste brands
Udforsk

Murad Blemish Control: mod urenheder

Murad Blemish Control: mod urenheder

Dr. Murad har en unik tilgang til hudpleje og urenheder. Mens de fleste hudplejeprodukter til kombineret- eller uren hud kan virke udtørrende eller skrap på huden, indeholder Murad Blemish Control kollektionen mildere ingredienser som nærer og hydrerer huden.

Hvad er Murad Blemish Control?

Murad Blemish Control er en kollektion af cleansere, skin tonics, cremer og behandlinger. De reducerer inflammationer, hævelser og fedtet hud, samtidig med at rense huden. På den måde elimineres urenheder uden at irritere eller dehydrere huden. Gennem disse milde men effektive produkter mærker man hurtigt en forskel.

”Mine hudplejeprodukter er fyldt med hydrerende elementer, anti-inflammatoriske ingredienser og anti-oxidanter som bekæmper urenheder og får dig til at opnå optimale resultater.”

Hvad skyldes urenheder?

Urenheder og bumser kan skyldes mange forskellige ting, såsom medicin, kost, stres og hormoner. Uanset hvad årsagen er, er der altid en måde at behandle det på. En sundere diæt,  et lavere stresniveau samt motion kan have en positiv indvirkning på huden. En god hudplejerutine kan dog være mindst ligeså vigtig. Heldigvis er Dr. Murad og hans Blemish Control klar til at give dig gode, synlige og mærkbare resultater.

 1. Clarifying Cleanser
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Clarifying Cleanser

  Denne cleanser kan bruges til alle hudtyper og –nuancer, takket være dens milde men effektive ingredienser. Den indeholder salicylsyre, som hjælper på tilstoppede porer og modvirker hævelse og inflammation. Desuden indeholder den grøn te, som har en særlig evne til at beskytte huden gennem antioxidanter. Ingredienserne samarbejder i at bekæmpe uren hud og giver dig flot, ren hud.

  Køb nu med gratis levering
 2. Clarifying Toner
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Clarifying Toner

  Denne toner virker nedkølende og beroligende på huden, samt reducerer inflammation og udbrud. Ingredienserne er beriget med algeekstrakt som beskytter og køler, E-vitamin som yderligere beskytter huden, såvel som citrus til at rense. Huden renses og føles frisk og glat.

  Køb nu med gratis levering
 3. Clarifying Mask
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Clarifying Mask

  Denne vidunderlige maske fra Murad indeholder grøn te og mentol til at berolige og beskytte. De naturlige ingredienser behandler urenheder og reducerer fedtet hud. Lavendelolie mindsker rødmen; dermed er huden mindre irriteret og dette vil reducere urenheder.

  Køb nu med gratis levering
 4. Blemish Spot Treatment
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Blemish Spot Treatment

  Denne bumsestift er super at have i tasken. Den indeholder zinkoxid og lakridsekstrakt, som mindsker inflammation og rødme, og behandler bumser straks den påføres. Hydroliseret havremel modvirker tørhed, så din hud forbliver glat og hydreret.

  Køb nu med gratis levering
 5. Pure Skin Clarifying Dietary Supplement
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Pure Skin Clarifying Dietary Supplement

  Dette er et fantastisk supplement til din hudeplejerutine. En af hovedingredienserne er A-vitamin, som forøger cellefornyelse, hvilket har stor betydning for at komme af med døde hudceller. Desuden kan dette tilskud udrydde de toksiner som forårsager urenheder, så din hud forbliver glat og ren.

  Køb nu med gratis levering
 6. Oil Control Mattifier
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Oil Control Mattifier

  Denne lette creme sørger for at holde huden olie- og fedtfri i løbet af dagen. Den indeholder Murads eksklusive Oil Control Complex, som hydrerer huden samtidig med at modarbejde fedtet hud. Cremen har UV-beskyttelse og bliver din bedste ven i kampen mod skinnende, fedtet hud.

  Køb nu med gratis levering
 7. Blemish Control – 30 Day Kit
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Blemish Control – 30 Day Kit

  Dette lille sæt indeholder alt hvad du har brug for, for enten at blive introduceret for Blemish Control, eller for at tage på ferie. Den indeholder både Murads Clarifying Cleanser, Blemish Clearing Solution, Clarifying Mask, Blemish Spot Treatment og Oil Control Mattifier, som alle vil hjælpe dig på vej med en ny og bedre hudplejerutine.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert