De bedste brands
Trends

De kendtes øjenbryn

De kendtes øjenbryn

Øjenbrynene er lynhurtigt blevet den vigtigste del af skønhedsrutinen for mange. Dermed investerer mange af de ledende kosmetikmærker en masse penge i at udvikle nye produkter, skræddersyede til enhver form for øjenbryn. Med et konstant voksende udvalg af øjenbrynsprodukter er der nu uendelige muligheder for hvad man kan gøre med sine øjenbryn – her viser vi de kendtes øjenbryn, og vi har samlet 5 favoritter.

De kraftige

Dronningen af Øjenbryn: Cara Delevingne. Udover hendes popularitet på sociale medier, har hun mestret øjenbrynslooket ’jo kraftigere, jo bedre’! Hendes øjenbryn er måske næsten ligeså ikoniske som hende selv.

Under kontrol

Gigi Hadid er beviset på at man ikke behøver lade brynene vokse sig helt vilde og kraftige, for at gøre indtryk. Med velholdte men stadig naturlige øjenbryn komplementerer Gigis øjenbryn hendes ’edgy’ makeup og frisure helt perfekt.

throwback, 2014 – thank you for believing in me from the beginning @tomford

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

De naturlige

Til den der ikke altid har så meget tid om morgenen er den perfekte øjenbrynsløsning det naturlige look! Mathilde Gøhler mestrer her smukke, naturlige øjenbryn uden meget vedligeholdelse: Less Is More.

Favorite rings @apmmonaco ❄️

A photo posted by Mathilde Gøhler (@mathildegoehler) on

De vilde

Hvis der er nogen der lader sine øjenbryn tage over, er det Lily Collins. Vilde og ude af kontrol – men de indrammer hendes ansigt helt perfekt. Vi er bare misundelige over at vores egne overplukkede øjenbryn slet ikke kan følge med!

Pixie cut!?

A photo posted by Lilly Collins (@lilycollins99) on

De glamourøse

Elsk dem eller had dem – men de famøse ”Instagrambryn” er nok de mest populære øjenbryn derude. Og vi elsker altså måden Kylie Jenners glamourøse øjenbryn komplementerer hendes smukke øjne og lange vipper.

morning ?

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Få kendis-looket

Vild med de kendtes øjenbryn? Vi har samlet nogle af vores favoritter indenfor øjenbrynsprodukter her, så du selv kan lege med de forskellige looks:frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert