Gå til hovedindhold
Udforsk

Vegansk og naturlig hudpleje fra Pai

Vegansk og naturlig hudpleje fra Pai
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Hvem er Pai?

Pai blev startet af Sarah Brown, som begyndte at få hudproblemer da hun var midt i tyverne. Hun udviklede en hudsygdom, som gjorde hendes hud rød, irriteret og hypersensitiv. Pludselig var der ingen hudpleje som passede til hendes hud længere.

Derfor udviklede Sarah Brown sin egen hudplejeserie, for at hjælpe sig selv og andre i samme situation. Kendetegn ved hudplejeprodukterne er renhed og økologi; Sarah ønskede at udvikle produkter man kan være stolt af og elske at bruge, og som hjælper alle med problemhud ud på den anden side med glad og sund hud.

Pai er for mennesker med følsom hud, mennesker som mig selv. - Sarah Brown, grundlægger

Hvad er specielt ved Pai?

Pai er bare lidt anderledes end de fleste andre mærker indenfor hudpleje:

Pai er vegansk og indeholder naturlige ingredienser. Det var desuden et af de første skønhedsmærker som begyndte at skrive ingredienslisten på "almindeligt" sprog, så alle kunne forstå det. Pai går nemlig ind for transparens: forbrugeren skal kunne stole på Pai, og vide præcis hvad der kommes på huden.

Pai er samlet under ét tag, i London. Alt fra laboratorier til kundeservice og produktion er samlet samme sted. Dermed kontrolleres alle processer, og den høje kvalitet sikres.

Hudpleje fra Pai er fri for parabener, parfumer, phtalater og alkohol. Alt hvad der kan irritere følsom hud er undgået, så produkterne er skånsomme, rene og føles rare. Produkterne er ikke testet på dyr, og er velegnede til alle der lider af psoriasis, eksem og akne.

Pai har sørget for, der er en serie der passer til al slags hud. Læs om de forskellige hudplejeserier fra Pai her:

 

 

 • 1.Perfect Balance

  Perfect Balance
  250 kr
  Denne serie er særligt udviklet til fedtet, uren og kombineret hud. Der findes blandt andet en let, antibakteriel creme med geranium og marietidsel. Den er vandbaseret og kan desuden bruges som en primer. I samme serie er en tonic lavet på rosmarin og risplanten;  den hjælper med at genoprette balancen i huden, og virker genopfriskende. Copaiba ansigtsmasken i serien er lerbaseret og renser urenheder i dybden. Desuden indeholder den grapefrugtekstrakt som opløser og fjerner døde hudceller, og giver dig en smuk glød.
 • 2.Special Effect

  Special Effect
  3.67 Stars 3 Reviews
  from
  138 kr
  Det mest populære produkt i denne serie er uden tvivl Pais Rosehip Bioregenerate Oil, som passer til alle hudtyper. Hovedingrediensen er hybenekstrakt, som effektivt nærer og behandler beskadiget hud. Olien kan med fordel bruges på solbrændt hud, strækmærker, urenheder og tør hud: den er en sand multi-tasker. Derudover er Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator bestemt også værd at nævne: med dens 100% naturlige jojobaperler fjerner denne exfoliator nænsomt døde hudceller, helt uden at irritere. Kukui tilfører huden fugt, og sammen giver de glattere hud og en smuk teint.
 • 3.Instant Calm

  Instant Calm
  207 kr
  Instant Calm er udviklet med fokus på eksemudsat, tør og irriteret hud. Comfrey & Calendula Calming Body Cream er en nærende og tyk creme til hele kroppen, som virker beroligende på hudirritationer der skyldes psoriasis, eksem eller andet. Sea Aster & Wild Oat Redness Serum findes i samme serie, og er en beroligende serum som reducerer rødmen. Den indeholder havre, som har en beroligende effekt.
 • 4.Age Confidence

  Age Confidence
  293 kr
  Anti-ageing fra Pai: Echium & Argan Gentle Eye Cream er en luksuriøs øjencreme lavet på arganolie, abrikosolie, hybenolie, jasminolie og mange andre superingredienser! Den er utrolig skånsom og både hydrerer og beroliger området omkring øjnene. Echium øger regenereringen af nye hudceller, og jævner fine linjer.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint