Gå til hovedindhold
Udforsk

Vegansk og naturlig hudpleje fra Pai

Vegansk og naturlig hudpleje fra Pai
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Hvem er Pai?

Pai blev startet af Sarah Brown, som begyndte at få hudproblemer da hun var midt i tyverne. Hun udviklede en hudsygdom, som gjorde hendes hud rød, irriteret og hypersensitiv. Pludselig var der ingen hudpleje som passede til hendes hud længere.

Derfor udviklede Sarah Brown sin egen hudplejeserie, for at hjælpe sig selv og andre i samme situation. Kendetegn ved hudplejeprodukterne er renhed og økologi; Sarah ønskede at udvikle produkter man kan være stolt af og elske at bruge, og som hjælper alle med problemhud ud på den anden side med glad og sund hud.

Pai er for mennesker med følsom hud, mennesker som mig selv. - Sarah Brown, grundlægger

Hvad er specielt ved Pai?

Pai er bare lidt anderledes end de fleste andre mærker indenfor hudpleje:

Pai er vegansk og indeholder naturlige ingredienser. Det var desuden et af de første skønhedsmærker som begyndte at skrive ingredienslisten på "almindeligt" sprog, så alle kunne forstå det. Pai går nemlig ind for transparens: forbrugeren skal kunne stole på Pai, og vide præcis hvad der kommes på huden.

Pai er samlet under ét tag, i London. Alt fra laboratorier til kundeservice og produktion er samlet samme sted. Dermed kontrolleres alle processer, og den høje kvalitet sikres.

Hudpleje fra Pai er fri for parabener, parfumer, phtalater og alkohol. Alt hvad der kan irritere følsom hud er undgået, så produkterne er skånsomme, rene og føles rare. Produkterne er ikke testet på dyr, og er velegnede til alle der lider af psoriasis, eksem og akne.

Pai har sørget for, der er en serie der passer til al slags hud. Læs om de forskellige hudplejeserier fra Pai her:

 

 

    Team LF
    Forfatter og ekspert
    View Team LF's profile
    lfint