Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Double-Lash fra Mavala

Anmeldelse: Double-Lash fra Mavala

Mavala Double-Lash Serum

Jeg har i en lang periode ikke rigtig gået med så meget makeup, og det kunne jeg tydeligt se på mine vipper. Jeg har nemlig en dårlig vane med at klø mig i øjnene og gnubbe, når jeg ikke har makeup på, og derfor endte mine øjenvipper med at knække og falde ud i den periode. Når jeg så tog makeup på, var der ikke mange vipper at komme mascara på, hvilket jeg var ked af. På den måde blev det til en ond cirkel. Jeg besluttede mig for at prøve denne Double-Lash serum fra Mavala, for at se om den kunne hjælpe på problemet - og jeg har brugt den lige siden!

Den er blevet en fast rutine om aftenen inden jeg hopper i seng, som en slags leave-in balsam som jeg lader sidder natten over. Jeg kan virkelig mærke, mine vipper har godt af den ekstra pleje og forkælelse.

Mavala Double-Lash Serum kan også sagtens bruges under ens almindelige mascara. Hvis man har den på under mascara, holder den på formen og giver fylde, hvilket de fleste nok vil mene man ikke kan få for meget af hvad angår vipper.

Jeg kan varmt anbefale denne serum fra Mavala. Jeg har læst den har forskellig virkning fra person til person, så det kan være den opfylder lige præcis de behov du selv har.

Selvom jeg ikke fået tykkere og længere vipper, må jeg sige at de føles langt stærkere, sundere og mere modstandsdygtige nu, tak til Mavala Double-Lash.

Brugsanvising:

Denne serum kommer med en børste, og påføres ligesom en mascara; stryg den på vipperne fra rødderne og ud til spidserne af øjenvipperne. Jo mere grundig du er, jo bedre.

Nysgerrig? Prøv den:

 

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint