De bedste brands
Anmeldelser

Anmeldelse: Illamasqua, Ciaté & Laura Geller

Anmeldelse: Illamasqua, Ciaté & Laura Geller

Denne måned har jeg testet en læbestift fra det lækre, cruelty-free mærke Illamasqua, en lip liner fra Laura Geller, kendt for deres ikoniske baked makeup, og en øjenskygge fra det farverige makeupmærke Ciaté. Læs med her, og se hvordan de hver især levede op til mine forventninger!

Makeup fra Illamasqua, Ciaté og Laura Geller

Illamasqua Glamore Lipstick i farven “Tease”

En virkelig cremet læbestift fra Illamasqua. Jeg elsker deres produkter, men har aldrig prøvet deres læbestifter. Den er behagelig at have på læberne, utrolig pigmenteret samtidig med at den er beriget med fugtgivende E-vitamin!

Læbestift Illamasqua

Jeg er helt vild med farven, det er den perfekte nude. Der gik flere timer før den gik af, og det var kun fordi jeg skulle have noget at spise. Jeg bliver også nødt til at nævne designet – jeg var helt mundlam, da jeg først modtog den. Virkelig luksuriøs og smuk. Jeg må have have fat i flere farver! 🙂

Illamasqua Swatch Lookfantastic

Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner i farven “Nude”

Lip Liner fra Laura GellerEn lipliner beriget med nærende Jojoba olie og E-vitamin. Den er virkelig blød, men samtidig nem at påføre. Derudover er den vandfast, så den holder utrolig godt, hvilket jeg elsker. Det gør, at der er noget farve tilbage, når engang læbestiften forsvinder og så ser det ikke så mærkeligt ud.

Helt klart en ny favorit!

Laura Geller Lip Liner Swatch

Ciaté London Precious Metal Eye Shadow i farven “Lincoln Road”

Det her er virkelig et spændende produkt! Der er både en primer (en base) og pigment, som skal ovenpå. Du kan bruge dem alene eller sammen, hvilket giver mulighed for mange forskellige looks.

Øjenskygge fra Ciaté

Det anbefales at bruge primeren for at skabe en base, og derefter lægge den flotte metalliske øjenskygge ovenpå – så har du et virkelig smukt makeup look.

Det er nemt, mens det samtidig ligner du har brugt en masse tid på det!

Ciaté Swatches

 

Note omkring swatches: Basen falder i med min hudfarve, men kan tydeligt ses på øjenlåget og pigmenten er endnu flottere i virkeligheden og glimter og glitre! Der er virkelig knald på, det ses bare ikke så nemt på billeder. Jeg lover jer, I ikke bliver skuffet, det er SÅ smukt!

 

 BeautyByMadsen

BeautyByMadsen

Beauty Blogger

Mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger. Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte! Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen