De bedste brands
Anmeldelser

Tæm dine krøller med Kebelo hårpleje!

Tæm dine krøller med Kebelo hårpleje!

Lær at elske dine krøller

Jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg altid har elsket mine krøller, fordi jeg ved at det er det alle sukker efter og det folk gerne vil have i dag. Men sådan har det desværre ikke altid været. Da jeg var lille drømte jeg om at have glat hår, fint hår og generelt bare ikke noget med krøl eller noget der var tykt. Jeg er født med nok det tykkeste hår nogensinde, som vokser utrolig hurtigt og som har lidt sit eget liv, med en masse krøller, som jeg før i tiden har hadet, men ikke mere.

Jeg var et smut ved frisøren engang hvor jeg beklagede mig lidt og fortalte hende hvor træt jeg var af mit hår. Frisøren fik mig til at se hvor fantastiske og unikke mine krøller er, og efter det har jeg bare sat mere pris på dem – de er en del af mig, og folk kender mig for hende med de voldsomme krøller, håret der lever sit eget liv. Mit hår er faktisk blevet et af mine kendetegn, og er oftest det folk giver mig komplimenter for og spørger rigtig meget ind til – også folk på sociale medier.

I dag kommer I til at høre om nogle produkter, som gør mit liv 1000 gange lettere!

Hvorfor Kebelo?

Jeg har som sagt et rigtig tykt hår, som har en masse krøl i sig og som lever lidt sit eget liv. Derfor skal jeg bruge nogle specielle produkter, for at jeg kan styre det – mit hår fungerer ikke med særlig mange produkter, det ender med at se slidt ud, ødelagt eller fedtet ud og det magter jeg virkelig ikke! Derfor elsker jeg, når jeg finder nogle produkter som virker, og det kan man sige jeg har været heldig med her, med mærket Kebelo…

Jeg har været så heldig at få lov til at teste deres Shampoo, Conditioner og Curl Defining cream, som alle 3 er nogle virkelig lækre produkter, og som gør noget fantastisk for håret, specielt hvis du har krøller som mig. Shampooen går ind og vasker dit hår rigtig godt, hvor conditioneren går ind og gør dit hår dejlig blødt, og virkelig sørger for at give det en masse næring, hvilket jeg ved mit hår
mangler. Mit hår føles genoplivet – og så er duften også bare fantastisk!

Det sidste produkt jeg putter i efter jeg har været i bad, er Curl Defining Cream, og den er virkelig ubeskrivelig god! Den går ind og fremhæver mine krøller, og sørger for at jeg har kontrol over dem og jeg kan forme dem efter, hvor jeg vil have dem. Det er virkelig fantastisk, for så har jeg kontrol over mit hår, og det har ikke kontrol over mig – elsker det! Samtidig kan man også bruge cremen kombineret med de andre produkter – du behøver ikke bruge dem sammen, da de fungere fint hver for sig, men du får selvfølgelig det bedste resultat, når du bruger det hele som et sæt!

Jeg er i hvert fald blevet en gladere pige efter de her produkter, og har fået mange kommentarer på mit hår, efter jeg er begyndt at bruge de her produkter. Jeg er fuldt ud tilfreds, og synes helt klart du skal prøve dem, hvis du kæmper med et hår ligesom mig!Nicoline

Nicoline

Forfatter og ekspert

Hej allesammen! Jeg er skønheds-, sundheds- og livsstilsblogger på www.nicolinepraus.dk. Jeg har blogget i snart 3 år, og elsker at dele min tanker, følelser, ideer og meget mere med verden. Jeg bor i Odense, og har gjort det hele mit liv - men har store drømme om at flytte til New York en dag, og arbejde for et kæmpe modemagasin! Jeg elsker at lege med makeup, sætte håret på 1000 forskellige måder, og bare have det sjovt! Med et kæmpe smil på læben, kommer man rigtig langt. @nicolinepraus