Gå til hovedindhold
Uncategorised

Global Glamour med Frk. Mejer

Global Glamour med Frk. Mejer
Frk Mejer
Forfatter og ekspert7 år siden
View Frk Mejer's profile

Om Global Glamour Beauty Box

Endnu engang er jeg godt tilfreds med Lookfantastics Beauty Box. Den lever endnu engang op til mine forventninger og den er proppet med gode produkter, som er anvendelige og spændende. Jeg kender langt fra alle mærkerne og sådan har det været hver gang, men det er sjovt at stifte bekendtskab med nogle andre brands og deres produkter. Denne omgang er temaet ”Global Glamour” og det betyder i alt sin enkelhed, at boksen indeholder produkter fra forskellige lande.

Grækenland, England, USA, Frankrig, Italien, Korea og er repræsenteret i denne omgang. Det er også tænkt sådan, at man måske har været ude at rejse og derfor har brugt meget tid i solen, så huden trænger til forkælelse og ro. Jeg har ikke selv været nogle steder i år og sommeren har ikke budt på meget sol, men jeg bliver altid glad for en god creme, toner og lipbalm til at fugte huden og skabe en naturlig glød. Produkter i denne måneds Global Glamour-box:

Mane ’n’ Tail – Shampoo & Conditioner

Jeg har hørt så meget godt om dette brand, men har altid forholdt mig skeptisk, da det også fungerer som shampoo til dyr. Det viser sig, at det ikke er en dårlig ting, men at shampooen faktisk ikke filtrer håret sammen som nogle andre gør. Det eneste var, at der kræves lidt ekstra balsam for den rette effekt, men hold da op! Mane ’n’ Tail gør det godt og har man dyr, så er det win win. Prisen er til at forholde sig til.

Lord & Berry - Magic Brow Pencil, Brunette

Jeg kender godt brandet Lord & Berry, men jeg har faktisk aldrig haft noget fra dem. Jeg har hørt gode ting og mine forventninger var høje. Teksturen viste sig at være rigtig let at arbejde med. Den er blød, men alligevel ikke så meget at den bliver ujævn. Det eneste jeg synes er negativt er, at den tenderer til at blive lidt rødlig i farven og det duer ikke så godt. Jeg er glad for at have mørke, markante bryn, men ikke ligefrem rødlige. Den er faktisk designet sådan, at den har en brun og en lysere brun i sig, så to pigmenter der arbejder på den rette farve. Det er en god ide, så har man mørk eller rødligt hår, så er den perfekt.

Lottie London – Balm Ball Lip Hydrater, Caramel Apple

Mmmm, den dufter vidunderligt og alligevel ikke så kraftigt, at man ikke kan holde det ud. Der er en hårfin grænse mellem syntetisk og god duft, men denne her rammer altså en god duft. Den er meget let anvendelig på baggrund af den spidse form og så er den altså vidunderlig at have på læberne. Den fedter ikke og den fugter læberne tilpas. Den lille størrelse gør den let at have med i tasken eller på ferien, hvor man hurtigt kan få brug for en effektiv lipbalm. Den tikker i øvrigt langt de fleste bokse, da den både er cruelty free og vegansk.

Korres – Moisturising Body Milk, Santorini

Min første indskydelse var ”wow, sikke en lækker duft” og så alligevel blev den måske lidt voldsom, da jeg skulle smøre mig ind i den. Når det er sagt, så forsvinder den voldsomme duft efter påførelsen. Cremen var tykkere end hvad jeg havde forventet, fordi den hedder ”Body Milk” og det er ofte ikke tykt nok til mig, men denne her har en god tykkelse og er let at smøre ud. Den har egenskaber, som aloe der gør sig perfekt som aftersun eller hvis huden er en smule irriteret. Omkring 92% af ingredienserne er naturlige, så den er proppet med gode ting. Desværre har de også proppet den med parfume og ikke kun naturlige olier og dufte. En skam, men alt det andet opvejer det nu alligevel.

Gatineau – Gentle Silk, Toner

Jeg modtog toneren fra Gatineau i modsætning til nogle andre, som måske har fået ”Silk Cleanser”, men den er faktisk rigtig fornuftig. Jeg har stadig COWSHEDs toner fra sidste Beauty Box, men denne her er mindst lige så god. Den efterlader min hud yderst fugtet og jeg har tendens til at blive meget stram i betrækket, men ikke med denne her. Duften er rigtig lækker og ikke overdøvende, hvilket er skønt, når jeg nu bruger den inden sengetid og ikke har lyst til at kunne dufte mit eget ansigt. De anbefaler at man bruger den sammen med Cleanser og så er den faktisk alkohol og silicone oil-free, samt skabt til sensitiv hud.

Skin79 – Super Beblesh Balm SPF30 PA++ BB Cream

Jeg elsker en god BB Cream og denne her er ingen undtagelse. Den er god, nem at smøre ud og giver tilpas farve og fugt på én og samme tid. Det er dejligt at have en BB Cream om sommeren, hvor man alligevel sveder makeuppen af og Skin79s er en god mulighed. Der er solfaktor i og den efterlader huden rigtig fint, så man kan sagtens have den med på ferie eller i solen uden problemer. Den er lidt for lys til mig lige nu og så selvom at jeg er naturligt lys, men jeg har da fået lidt solskin i hovedet. Til gengæld fungerer den fint som concealer lige nu og til vinter, når jeg har mistet farven, så passer den perfekt.

Frk Mejer
Forfatter og ekspert
View Frk Mejer's profile
Goddag! Jeg blogger normalt på www.Frkmejer.dk, hvor der er fokus på ”modern vintage”. Jeg er afhænging af læbestift og føler mig først rigtigt klædt på, når jeg har en pangfarve på læberne. Jeg elsker at sætte mig foran spejlet og lægge min makeup. Det får mig altid til at føle mig klar på (næsten) hvad som helst. Jeg er af den overbevisning, at beautyprodukter og skincare er en af de bedste måder at forkæle sig selv på. @frk.mejer
lfint