De bedste brands
Tips & Råd

5 råd til den bedste skønhedssøvn

5 råd til den bedste skønhedssøvn

De fleste føler nok, at de har brug for foundation, mascara, highlighter, rouge, læbestift… Listen er lang. Sandheden er dog, at basen for skønhed er fantastisk hud og hår, hvilket kræver at hud og hår har det godt. Hvad er så det bedste man kan gøre ved det? Læs med her, og se hvordan du kan forbedre din skønhedssøvn og få sundere hud og hår.

Når man har en travl hverdag, er det om aftenen og natten at kroppen kan slappe af og hele sig selv. Tag eventuelt et langt bad inden sengetid, og sørg for du slapper ekstra godt af. Her er vores fem bedste råd til hvordan du kan få mere ud af din skønhedssøvn.

Få mere ud af din skønhedssøvn

 

 1. Berolig dig selv
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Berolig dig selv

  Med Mios Liquid Yoga Homeopathic Space Spray kan du ikke andet end slappe helt af; de luksuriøse olier virker beroligende og afstressende, og den kan sprayes både i rummet og på hovedpuden inden sengetid.

  Den dufter af lavendel og kamille, og udover at berolige og afstresse kan den for nogle endda lindre hovedpine.

  Køb nu med gratis levering
 2. Skift dit hovedpudebetræk
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Skift dit hovedpudebetræk

  Bakterier hober sig hurtigt op på hovedpuden, og dette kan spolere hele din omhyggelige skønhedsrutine. Det er vigtigt at skifte hovedpudebetrækket to gange om ugen, så du er sikker på puden er ren og fin, og ikke holder på en masse bakterier som giver dig uren hud.

  Iluminage Skin Rejuvenating Pillowcase hjælper med at reducere rynker og fine linjer, og din hud vil se yngre og friskere ud om morgenen.

  Køb nu med gratis levering
 3. Brug en hårmaske
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Brug en hårmaske

  Hvis man virkelig vil se resultater, kan man lade hårmasken sidde natten over. På den måde får de virkelig lov at arbejde, og håret vil virke langt mere velplejet bagefter. For at undgå at tørre hårmasken af på puden kan du sove med et håndklæde.

  Philip Kingsleys Elasticizer er hårmasken over alle hårmasker. Den gør håret fantastisk blødt og fyldigt, uden at tynge det.

   

  Køb nu med gratis levering
 4. Giv din hud næring
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Giv din hud næring

  Natten er det perfekte tidspunkt til at nære huden og forkæle den med lidt ekstra serum og cremer mens du sover. Om dagen er det ikke ideelt at have noget alt for tungt på huden, da det sammen med makeup kan tilstoppe porerne; men om natten kan man med fordel bruge noget kraftigere og tungere, som tilfører huden en masse fugt og næring.

  A’kins Brightening Rosehip Oil låser fugten inde i huden og stimulerer kollagenproduktionen, så du vågner med en smuk glød.

  Køb nu med gratis levering
 5. Hold hovedet oppe
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Hold hovedet oppe

  Når du ligger fladt ned på ryggen kan væske samle sig under øjnene mens du sover. Dette kan resultere i hævede øjne når du vågner. Det er altid bedst at sove med to puder, for at holde dit hoved højere end resten af kroppen. Dette reducerer eventuelle hævelser.

  For at hjælpe dine øjne yderligere kan du bruge Estée Lauders Advanced Night Repair Eye Complex, som får dine øjne til at se friskere ud; så ser du mere vågen og veludhvilet ud om morgenen.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert