De bedste brands
Anmeldelser

Pretty in Paradise med Frk. Mejer

Pretty in Paradise med Frk. Mejer

Denne måneds Beauty Box har temaet Pretty in Paradise og jeg må sige, at den lever op til navnet. Alle produkterne er tiltænkt til at have med på ferien og beskytte kroppen, håret og ansigtet mod solens hårde stråler, samtidig med at skabe en rigtig fin glød. Når sommeren er kommet og jeg har fået en lidt mørkere kulør, så bruger jeg ikke nær så meget makeup. Min foundation bliver ofte udskiftet med en god bronzer og ellers er det mest mine bryn, mascara og en god omgang læbestift. Når jeg ligger og soler mig på stranden, så har jeg nødvendigvis ikke makeup på, men jeg sørger for at mit hår er velplejet, at være smurt ind i en god solfaktor og måske en lille smule, naturlig makeup på. Denne måneds Beauty Box-  Pretty in Paradise – gør det nemt at pakke til ferien. Jeg kommer uden tvivl til at føle mig Pretty in Paradise denne sommer!

Beauty Box juli 2017 lookfantastic

Moroccan Oil – Hydrating Styling Cream, 75 ml

Jeg har altid næret stor kærlighed til Moroccan Oil og haft alt i shampoo, hårkure og olie, så denne her treat var vidunderlig at få fingrene i. Min frisør bruger som regel denne her styling cream på mit hår, når jeg har været der, så jeg kender den rigtig godt. Den er nem at anvende, dufter præcis som MorrocanOil forventes og så efterlader den håret vidunderligt blødt og lækkert. Den holder længe, da man kun skal bruge en lille mængde, men tag endelig ikke fejl, for den er effektiv.
Det er især godt her til sommer, da solen hurtigt kan skade håret og skal man på ferie med saltvand og strand, så kan håret hurtigt komme til at trænge til et fugtighedsboost. Den påføres nemlig bare i håndklædetørt eller tørt hår og så styler man som normalt. Det er måske et ekstra trin til rutinen, men det værd.

HOT Makeup – Large Bronzer, full size

En ældre og meget klog dame fortalte mig, at det er vigtigt at man passer på ansigtet og den fine hud. Solen kan hurtigt foretage skader og lave pigmentpletter, hvis ikke man tænker sig om. Så hun rådede mig til at huske solcremen og anskaffe mig en god bronzer. Man skal nemlig ikke steges alt for meget i hovedet, men man kan kreere en illusion af solglødede kinder og en lækker tan. Denne bronzer passer perfekt på min lyse hud og den giver nok farve til kinderne. Jeg bruger den på kindbenene, i T-zonen og de steder, hvor solen normalt ville give mest farve – næsten, panden og hagen. Den er også god at have med på ferie, når man nu har opnået lidt kulør og man gerne vil fremhæve det.

COWSHED – Chamomile Refreshing Toner

Det første der rammer mig er den dejlige duft af kamille og lavendel. To ting som er kendt for at sende krop og sind ind i afslapning. Denne her toner har også til opgave at få huden til at slappe af efter en lang dag med makeup, sol, vind og vejr. Det tager overraskende hårdt på huden og selv efter renserutinen kan huden være lettere puffet. Jeg kender det fra mig selv. COWSHED laver nogle yderst skønne produkter og jeg er ret tilfreds med deres toner. Min hud efterlades mindre rød og dagen efter ser man en smule friskere ud end normalt.

Mimitika – Sun Cream, 50 SPF

Genialt tænkt af Mimitika. En dagcreme som også fungerer som solcreme. Den er tiltænkt til ansigtsbrug, men det skal ikke stoppe en for at bruge den på resten af kroppen. Den er ikke fedtet og klistret som solcreme tit er, så derfor er den perfekt til at starte dagen med. Jeg tog den på inden, at jeg lagde min hverdagsmakeup og huden føltes bare gennemfugtet. Det er virkelig vigtigt at passe på med solen og især i ansigtet. Det vender jo mod solen det meste af tiden, så man skal huske at passe på den sarte hud. Den har også en let duft af solcreme, som jeg nu meget godt kan lide, men den er ikke så overvældende som nogle af de andre på markedet.

Regenerate – Toothpaste

Jeg er normalt ikke fan af smagen af tandpasta, men denne her er ret lækker. Den har en god feriestørrelse og så er det bare dejligt, at man lige kan smide den ned i tasken. Den skulle gøre tænderne hvidere og hvem vil ikke gerne det? Jeg håber på, at mine tænder bliver lidt hvidere efter at have brugt den i længere tid.

Jelly Pong Pong – Bare Necessities Highlighting Pencil

Alle produkter som er multifunktionelle er jeg automatisk fan af. Denne her fungerer som highlighter, concealer, eyeshadow base og eyeliner. Det er virkelig fantastisk, når der bliver tænkt ud af boksen og at den kan bruges til mere. Det giver langt mere plads i rejsetasken, for nu skal man kun have den lækre, lille blyant med og ikke fire forskellige dimser og dutter. Personligt bruger jeg den mest som concealer og som waterline-eyeliner, men det skal holde en tilbage på den kreative side.

Imedeen – Beauty Shot

Et lille shot C-vitamin, som er rigtig vigtigt at booste kroppen med i ny og næ. Den smager dejlig syrligt og er nem at have med på farten. Kan klart anbefales, hvis man er lidt i underskud.

Hvis du også er interesseret i at prøve lookfantastic Beauty Box, kan du få dig et abonnement på den lige her!

Beauty Box fra lookfantastic i juli måned 2017.Frk Mejer

Frk Mejer

Forfatter og ekspert

Goddag! Jeg blogger normalt på www.Frkmejer.dk, hvor der er fokus på ”modern vintage”. Jeg er afhænging af læbestift og føler mig først rigtigt klædt på, når jeg har en pangfarve på læberne. Jeg elsker at sætte mig foran spejlet og lægge min makeup. Det får mig altid til at føle mig klar på (næsten) hvad som helst. Jeg er af den overbevisning, at beautyprodukter og skincare er en af de bedste måder at forkæle sig selv på. @frk.mejer