Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Mors Dag Beauty Gaveideer

Mors Dag Beauty Gaveideer
Julie
Forfatter og ekspert2 år siden
View Julie's profile

Vores mødre gav os liv, og som om det ikke var nok er de klar på pletten, uanset hvilken alder vi har, med gode råd og deres gode intuition om hvor du kunne have lagt dine ynglings par jeans. Til Mors Dag, vil vi gerne hjælpe med at alle mødre kan føle sig værdsat, nu hvor de altid gør så meget for andre (og samtidig vinde titlen som ynglingsbarnet), og har derfor lavet en guide til gode gaveideer til Mors Dag som de helt sikkert vil elske.

NEOM Time for Real Luxury Mother’s Day Gift Set

Vi ved alle at mødre altid vil lade som om de elsker enhver gave deres barn kommer med, men dette NEOM Mother’s Day Gift Set er du sikker på at hendes smil er helt ægte. Luksus sættet indeholder NEOM’s Bath & Shower Oil, Candle and Nourish, Breathe and Calm Hand Balm, alle fra deres særlige De-Stress linje som er formuleret med en blanding af 24 essentielle olier.

Parfume

Parfume er altid en god gave ide, og hvornår er man nogenside selv blevet ked af af få en lækker parfume, især hvis flasken også er lige så dekorativ som dem vist nedenfor. Hos Lookfantastic kan du altid være sikker at vi har den helt rette parfume som vil falde i god jord til den vigtigeste kvinde i dit liv, nemlig din mor.

MAC Mother’s Day Lip Kits

Enhver kvinde bør have et statment lip kit i hendes makeuptaske, og MAC har designet nogle helt særligt til Mors Dag, som ikke vil skuffe. Sættene indholder en primer som fugtiver læberne, en lip liner til at tegne læberne op og deres ikoniske cremet læbestift, som fuldender looket. Der er et kit til røde læber og et kit som er lidt mere nude med en tilhørende lækker lip gloss.

Pixi Best Of Skintreats

Pixi har lavet tre forskellige sæt af Skintreats, som både er effektive og budget venlige så alle kan give deres mor et lille stykke luksus i hverdagen, for det fortjener de helt sikkert. Pixi er kendt for at lave gode effektive produkter i en prisvenlig klasse uden at gå på kompromis med følelsen af luksus. Deres Skintreats kommer i et sæt med deres yderst populære Glowtonic og en peeling maske og en lækker fugtgivende rosen creme. Derudover er der et sæt med vitamin C og et med deres lækre rose produkter.

Chantecaille Just Skin Tinted Moisturiser SPF15

Med tidlige morgener, aflevering af ungerne og afsted på arbejde, er mødre verdensmestre i de travle dage. Med en farvet dagcreme kan du gøre hendes morgen den smule nemmere. Cremen er formuleret med antioxidanter og en solfaktor på 15, hvilket betyder at den fugtgiver, beskytter og giver huden et fejlfrit udseende på ingen tid.

Estée Lauder Luksus

Estée Lauder er lig med luksus hudpleje, og hvorfor ikke vise hvor meget vi sætter pris på vores mødre med den ultimative luksus. Estée Lauders Advanced Night Repair er ikonisk af en grund og ser blot ikke kun godt ud på badeværelset. Vi vil alle vores mødre det bedste, så hvorfor ikke give hende en gave hvor hun kan tage sig bedst mulig ud, det fortjener hun i den grad.

Julie
Forfatter og ekspert
View Julie's profile
lfint