De bedste brands
Vejledninger

Trin for trin: sådan laver du en perfekt, afslappet knold

Trin for trin: sådan laver du en perfekt, afslappet knold

Den afslappede knold, som ser helt tilfældig ud, kan være overraskende svær at mestre! At få det til at ligne, du ikke har brugt lang tid på det, er en kunst! Her guider vi dig trin for trin, og viser hvordan man får den helt perfekte, afslappede knold.

Trin 1

Start med tørt, rent hår. Det første trin er, at tage din yndlingshårspray, og spraye alle lagene af dit hår. Vi bruger Bb Thickening Hairspray. Dette vil ikke blot give håret tekstur, men også hjælpe med at holder frisurens form i længere tid.

Trin 2

Del dit hår op i to: det øverste lag af hår og det nederste lag af hår, og saml dem hver for sig med en elastik eller lignende. Dette vil hjælpe dig med at style frisuren til sidst, da det vil give mere fylde. Herefter laver du en hestehale med den øverste del af håret.

Trin 3

Løsn den nederste del af håret og snor det rundt om den øverste, for at kombinere de to lag. Saml de to dele med en elastik, og snur så dem begge rundt, så de danner en knold sammen. Hold dem på plads med hårnåle så håret sidder fast.

Trin 4

Nu knolden er på plads, færdiggør du dit look ved at trække i håret, så det løsnes lidt og ikke sidder stramt. Dette giver volumen. Træk forsigtigt i tilfældige totter, så det får et mere rodet look, inden du sprayer håret med Sexy Hair Style Play Dirty Dry Wax Spray for at give håret yderligere tekstur.

Sådan – den ultimative, afslappede knold!frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert