De bedste brands
Trends

Hvilke Beauty Trends forventer vi i 2017?

Hvilke Beauty Trends forventer vi i 2017?

Et nyt år er startet, og vi er mere end klar til en masse nye trends og produktlanceringer  i 2017! Før vi rigtigt kommer i gang med det nye år, vil vi tage et kig ind i fremtiden, og prøve at forudsige årets Beauty Trends. Hvad tror du, vi kan forvente i år?

Fra hudpleje “Cocktails” til blush, gloss og “Shades of Grey” hår –  læs med her, se hvad vi forventer, og vurdér om du har samme forventninger til 2017!

 

 1. Hudpleje Cocktails

  I 2016 blev det tydeligere og tydeligere, at Beauty Junkies verdenover er blevet mere og mere bevidste omkring hudpleje og ingredienser. Vi regner stærkt med, at denne trend vil fortsætte!

  Det er tid til at sige farvel til “færdigretter” indenfor hudpleje – 2016, og måske også 2017, står på kreative cocktails, med skræddersyede hudplejerutiner. Udforsk hudplejeverdenen og find den kombination af hudplejeprodukter som passer perfekt til din hud og dine behov.

  På med læsebrillerne, udforsk vores kæmpe udvalg af hudpleje, og mix & match din helt egen hudplejerutine med dine favoritter.

 2. Fokus på ingredienser!

  2016 havde fokus på naturlig skønhed og forbrugere gik mere op i hvad de kom på deres hud.

  Vi tror, 2017 bliver året hvor Beauty Junkies over hele verden finder deres favoritingredienser – der kommer mere fokus på ingredienslisterne, i takt med, forbrugerne bliver mere opmærksomme på hvad der er godt og dårligt for huden.

  Hold øje med ingredienser som essentielle olier, retinol, hexapeptider, guld og hyaluronsyre. En af dem bliver måske din nye favorit i 2017!

 3. Innovative ansigtsmasker

  Korea er altid hurtigt ude når det kommer til nye trends indenfor hudpleje! Fornylig har den helt store hype været Sheet Masks. I 2017 regner vi med de nye ansigtsmasketrends som Splash Masks og Bubble Masks vil blive et kæmpe hit!

  Hold for eksempel øje med det koreanske mærke Skin79, som har nogle af de mest innovative ansigtsmasker på markedet.

   

 4. Blush over Contouring!

  2016 stod på Contour, Contour, Contour! Vi har set så mange geniale produktlanceringer indenfor contouring, og i dag er der produkter der endelig kan gøre det nogenlunde simpelt og nemt at kaste sig ud i!

  Dog tror vi 2017 kunne være året hvor blush gør sit comeback og skubber contour lidt af banen. Ifølge modeshows verdenover, kunne det tyde på rosa kinder er på vej ind igen.

   

 5. Glossy over Mat!

  Vi ved vist alle, at 2016 handlede om matte læber!

  Vi har været håbløst forelskede i flydende, matte læbestifter, men i takt med foråret kommer, forudser vi de saftige, glossy læber kommer tilbage.

  Er du klar til det mere skinnende, friske og forårsagtige look?

 6. Bryn

  Bryn er stadig et kæmpe hit i skønhedsverdenen! Den perfekte form og fylde er blevet så betydelig, at mange i dag bruger evigheder med pincet, øjenbrynspaletter, øjenbrynsblyanter og et hav af andre værktøjer og produkter. Vi forestiller os ikke at dette kommer til at ændre sig i 2017, men måden vi opnår det ønskede look på kan nok ske at ændre sig i år.

  Teknikker som Microblading og farvede øjenbryn kunne godt blive det nye: vink farvel til pincetten, og byd velkommen til nye trends for dine bryn.

 7. Shades of Grey

  I 2016 har mange eksperimenteret med hårfarver; pastelfarver har været overalt, og det har været så vildt! Men vi tror 2017 bliver lidt anderledes, mere sofistikeret. Hold øje med askeblonde nuancer og grå undertoner i naturlige hårfarver.

  Selvom 2017 kan ske at byde på mere afdæmpede nuancer og diskrete farver, er det vigtigt at huske det farvede hår stadig har brug for ekstra pleje!frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert