Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Runway Ready

Om #LFBeautyBox: Runway Ready
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Februar Beauty Box fra Lookfantastic er nu ude og denne gang er temaet Runway Ready. Februar er måneden hvor den meget omtalte Fashion Week løber af stablen og derfor har de valgt at denne box skal være fuld af lækre produkter der kan gøre en Runway Ready til denne begivenhed. Lad os kigge på herlighederne.

Beauty Box fra Lookfantastic

MyVitamins – Catwalk Queen – 30 stk

Disse vitaminpiller indeholder en masse vitaminer, mineraler, Zink og bambus ekstrakt som hjælper med til at styrke håret, huden og neglene. Der anbefales at man tager 2 tabletter om dagen, så der er til et par ugers brug i sådan en bøtte her.

Hvem elsker ikke lidt ekstra styrke til hår, negle og hud? I do! Og jeg er faktisk løbet tør for både vitaminpiller og de silica piller jeg prøver at tage hver dag. Så disse falder på et tørt sted. Ved ikke rigtig om jeg kan sige at jeg kan mærke den store forskel efter kun to uger, men uanset hvad så er det jo godt at tage lidt ekstra vitaminer hver dag.

Bliv Runway Ready med Catwalk Queen

Model Co Eye Lites Metallic Shadow

Denne flydende cremeøjenskygge har en smuk gylden farve og har et flot metallisk shine. Den kan bruges for sig selv eller som en highlighter ovenpå en allerede lagt øjenskygge. Den føles en smule kølende ved påføring og det giver en overraskende behagelig følelse.

Jeg har prøvet den et par gange nu – både for sig selv og ovenpå en anden øjenskygge – og jeg ved endnu ikke helt om jeg er så god til denne slags ”våde” øjenskygger.

Den fungerer fint som hightlighter ovenpå en anden øjenskygge, men man skal passe på med ikke at røre for meget ved den imens den er våd. Så hvis den skal duppes på så skal man være hurtig. Ellers ender man med at trække både denne og den underliggende øjenskygge af. Men når den først er tør ser det super godt ud. Vil man gerne duppe den på råder jeg til at gøre det med den applikator den kommer med og så fjerne overskydende produkt inden man gør det.

For sig selv har jeg ikke været så heldig med den. I løbet af dagen var den ”gledet af” og havde samlet sig i folder på øjenlåget. Ved ikke om det bare er min hud der ikke kan samarbejde med denne type produkter, men imens den sad som den skulle så det virkelig godt ud.

Øjenskygge til at blive Runway Ready med Lookfantastic

This Works Deep Sleep Stress Less 5 ml

Denne lille roll-on serum er et virkelig spændende produkt. Den skulle være god til de stressede dage og til nætter hvor man kan have svært ved at finde ro nok til at falde i søvn. Jeg ved man også kan få den i en spray, som man så kan spraye sin hovedpude med, og det kunne jeg virkelig godt bruge.

Man kan enten påføre den på en lille serviet eller på sine ”pulspunkter” på kroppen og derved inhalere den. Håndleddene, indersiden af albuerne og ved halsen er rigtig gode steder lige inden sengetid. Især hvis du er typen, som jeg selv, der gerne vikler armene rundt om hovedpuden eller sover med hænderne under ansigtet. Derved har du denne serum tæt ved næsen og kan inhalere den imens du falder i søvn.

Jeg har selv prøvet den nogle gange ved sengetid nu, og jeg ved ikke helt om jeg bare har været heldig at falde hurtigere i søvn end normalt, eller om det virkelig er pga. dette produkt, men… uanset hvad så har den en skøn duft som helt sikkert har en afslappende effekt. Duften af eukalyptus og lavendel er rigtig gode sammen og jeg kan klart anbefale jer at prøve den. Og så er den god at have med på farten hvis du har brug for en lille ”sniffer” for at blive lidt beroliget. Brugte den selv på en ret stresset dag da jeg skulle på sygehuset og var ret nervøs.

This Works i februar Beauty Box

Borghese – Fango Mud Mask – 25 g

Jeg har fået den der hedder ”Brillante Brightening Mud Mask” og den har en sart lyserød farve. Denne skulle gerne give en kedelig og træt hud en masse glød. Den minimerer porer, giver en jævn hud og retter skønhedsfejl. Jamen det lyder da ikke helt dårligt! Den kan bruges i både ansigt og på resten af kroppen.

Jeg har dog kun brugt den i ansigtet, og hold da op hvor blev jeg overrasket første gang jeg åbnede for den. Den er babylyserød! Altså selve masken! De har lavet en babylyserød muddermaske! For dælen den havde jeg ikke set komme. Men synes det er vanvittigt fint.

Jeg vil ikke mene den er til folk med en meget sart hud, eller til folk som har noget imod en smule smerte ved brug af ansigtsmasker. Denne har nemlig en sviende/varm fornemmelse imens den sidder på huden, men følelsen aftager lidt efter noget tid. Det er dog tegn på at den virker (eller i det mindste gør et eller andet), så jeg tager gerne en smule smerte med i pakken. Og så elsker jeg muddermasker, så uanset hvad så er jeg stor fan af dem. Og den giver glød som den lover og min hud føltes mere ren efter brug. Men husk at bruge en ansigtscreme bagefter, for huden kan godt føles utroligt stram efter en tur med denne maske. Masken skal påføres i et tykt jævnt lag og sidde i ca 10 min eller indtil den er tør. Og bedste måde at fjerne den på er med en våd/fugtig vaskeklud.

Jeg havde til tre gange i denne lille beholder. For at den ikke skal tørre ud bandt jeg en elastik om ”låget” og viklede en pose udenom. Så kunne den holde sig frisk længe nok til at jeg kunne få den brugt op.

Borghese i Runway Ready Beauty Box

Polaar Icy Magic Roll On 10 ml

En kølende øjencreme i roll-on tube. Den kølende kugle på enden hjælper til med at berolige huden og skulle reducere poserne under øjnene. Sammen med nogle naturlige ingredienser skulle man også kunne reducere de mørke rander og få en følelse af at være mere vågen og se mere frisk ud. Den påføres i en oval cirkel rundt om øjet og masseres godt ind i huden. Produktet trænger hurtigt ind i huden så man er klar til at påføre makeup eller andet lige efter.

Jeg har tidligere fået en læbepomade fra dem, som jeg elsker, og denne er helt klart ingen undtagelse. Jeg ser ikke den store forandring dog mht. mine poser under øjnene, men jeg føler helt sikkert at huden føles mere frisk omkring øjnene og knapt så træt og tør. Så jeg vil helt sikkert få brugt denne op. Og så er den altså også super rar lige inden sengetid.

Polaar er med i Runway Ready

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml

En ansigtscreme der giver huden en masse fugt uden at føles tung og olieret. En creme der får huden til at se helt igennem fantastisk ud. Lyder næsten for godt til at være sandt. Men testes skulle den. Også selvom jeg ikke plejer at være så heldig med ansigtscreme.

Jeg har fundet ud af at den fungerer rigtig fint inden sengetid eller efter en ansigtsmaske, men som dagcreme kan jeg slet ikke bruge den. Selvom den ikke skulle føles olieret og trænge hurtigt ind i huden, så gør den det desværre ikke på mig. Jeg er ret olieret og denne creme gør det ikke bedre. Har dog set at andre er super glade for den, så tror det kommer meget an på ens hudtype. Men den giver helt sikkert en masse fugt, så hvis man er ude efter det, så kunne denne creme måske være et rigtig godt valg.

 

Ansigtscreme fra The Ordinary

Runway Ready Beauty Box

Det var så indholdet af denne måneds box, og jeg må sige at jeg er ret godt tilfreds. Der er ikke nogen af produkterne jeg slet ikke kan se mig selv bruge, og der er klart et par stykker af dem, som er gået hen og er blevet favoritter for mig denne måned. En virkelig lækker box, som jeg helt sikkert synes I skulle få fingrene i hvis ikke I allerede har fået den hjem.

Har I også fået Runway Ready Beauty Boxen? Hvad synes I om den?

Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

 

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint