De bedste brands
Anmeldelser

Anmeldelse: Caudalie, Korres, Japonesque m.m.

Jeg har testet 4 produkter, som jeg har valgt, fordi jeg har drømt om at afprøve dem i lang tid og nu skulle det være! Jeg har været super nysgerrig. Der er både lidt hudpleje og lidt makeup og jeg er faktisk stor fan af alle mærkerne, så det har været spændende!

BeautybyMadsen tester makeup

Caudalie fra LookfantasticCAUDALIE BEAUTY ELIXIR

Jeg har hørt en masse positive ting om dette produkt, især på YouTube. Jeg har før prøvet ting fra Caudalie, som jeg har været glad for, så havde store forventninger. Det er en beauty elixir, som glatter huden, strammer porerne og giver en øjeblikkelig eksplosion for en friskere hud. Den skulle også være god til tør hud, hvilket jeg døjer rigtig meget med, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at det var noget jeg skulle prøve. Desværre har jeg et par minusser, jeg er som altid 100% ærlig, men bare fordi et produkt ikke virkede for mig, betyder det ikke, at det er et dårlig produkt.

Jeg er først nødt til at nævne duften. Den er meget stærk (især hvis man er sensitiv overfor sådan noget), den dufter af parfume, hvilket gør, at det er noget jeg slet ikke har lyst til at sprøjte i ansigtet. Da jeg prøvede den første gang, begyndte min hud at svie. Det har jeg kun oplevet én gang før og det var med en setting spray. Der er sikkert noget i, som jeg ikke kan tåle – desværre! Derfor er det ikke noget jeg kommer til at bruge fremover, da det simpelthen gør for ondt. Jeg synes dog ikke det er noget der skal afskrække nogen, den koster trods alt kun 108 kr, og det er altid værd at give den et forsøg. Det var noget jeg følte jeg var nødt til at nævne.

Jeg blev en smule skuffet, da jeg ved rigtig mange elsker den, men sådan er det jo! Vi er ikke alle ens og nogen gange støder man på ting, som ikke virker for en 🙂

 

Japonesque brush makeupJAPONESQUE KUMADORI CONTOUR/HIGHLIGHTING BRUSH

Jeg elsker Japonesque, de har nogle fantastiske produkter, dog i den højere ende, når det kommer til pris. Jeg har valgt lige præcis den her børste, fordi den er meget omtalt.

Folk siger det er en dupe (stammer fra ordet duplicate), altså noget der næsten er magen til, Nars Yachiyo (den gamle) børste. De ligner hinanden på en prik, og hvis I kender Nars, så ved I at det kan være MEGET dyrt – især deres børster. Desuden er jeg helt vild med formen på den her. Og så er designet en bonus, for hold hvor er det unikt og smukt.

Da jeg først rørte hårene, var jeg virkelig helt mundlam. Det er nok en af de blødeste børster jeg nogensinde har prøvet. Virkelig luksuriøst og fantastisk materiale. Den er til contour/highlighter, men kan selvfølgelig bruges til hvad som helst. Den er dog perfekt formet til kindbenene, jeg elsker at bruge den til contour og blush. Den er virkelig skabt dertil, og jeg føler nærmest jeg har brug for en mere.

Den koster 216 kr, hvilket er ret dyrt for en enkelt børste, men den er 100% pengene værd og den er slet ikke til at undvære, når først man har den.

 

Lyserød lip butter Korres

KORRES JASMINE LIP BUTTER

Jeg har prøvet mange forskellige læbepomader/lip butters, de fleste kan jeg ikke tåle, så det er altid et sats. Den her kan jeg dog sagtens bruge uden problemer og det er uden tvivl en af de bedste jeg nogensinde har prøvet.

Det er en blanding af sheasmør og risvoks, som giver dyb hydrering og blødhed. Den er ikke klistrende, hvilket er rigtig vigtig for mig, og så føles den anderledes end alle de andre jeg har prøvet.

Det er svært at beskrive, men hold nu op, hvor er den lækker. Selvom den ser ud til at have en smule farve, kan det ikke ses på læberne, i hvert fald ikke med den her. Der er flere forskellige at vælge i mellem og så koster den kun 72 kr!
Lip butter fra Korres

 

Palette fra L'Oréal

L’ORÉAL PARIS COLOR RICHE LA PALETTE EYESHADOW PALETTE – NUDE 01 BEIGE

Jeg har tit købt makeup fra L’oréal, men ikke deres øjenskygger. Jeg besluttede mig for den her, da jeg har hørt nogle gode ting og det er lige de farver jeg normalt går efter! Den kommer i et smukt design, og ser faktisk rigtig flot ud.

Det er ikke de mest pigmenterede øjenskygger jeg har prøvet, den hvide måtte jeg droppe og bruge en anden, den lyse shimmer måtte jeg påføre våd, for at kunne se den og det tog noget tid at blende dem. MEN, det er en fantastisk begynder palette, hvis man lige er startet eller hvis man ikke har en masse paletter i forvejen. Den kan sagtens bruges, og de mørkere farver er okay. Fordi jeg har så mange andre, som er bedre, kommer jeg nok ikke til at bruge den her så tit, men derfor vil jeg stadig anbefale den.

Hvis man kan lide de neutrale farver, er nybegynder inden for makeup eller bare mangler en palette til hurtigt at gøre sig klar med inden skole/arbejde, er den helt fin.

Palette med øjenskygger Lookfantastic

Ud af de 4 produkter, er mine favoritter børsten fra Japonesque og Korres lip butter, de har virkelig imponeret mig og jeg har brugt dem hver dag, siden jeg fik dem!BeautyByMadsen

BeautyByMadsen

Beauty Blogger

Mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger. Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte! Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen