Gå til hovedindhold
Udforsk

Valentinsdag 2018: De bedste gaver til ham

Valentinsdag 2018: De bedste gaver til ham
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Vi nærmer os Valentinsdag 2018 - den 14. februar. Skal manden i dit liv forkæles lidt ekstra i dagens anledning?

Hvadenten han går op i sit hår eller ej, trænger til en opgradering af sin hudplejerutine (hvis han overhovedet har en!) eller burde pleje sit skæg lidt bedre - så kan du finde noget til enhver smag og i enhver prisklasse her. Få overblik over de mest populære male grooming brands hos lookfantastic, og find ud af hvilket ville være helt ideelle til netop ham...

Shavingsæt

Afhængig af stil, anbefaler vi et klassisk sæt fra Taylor of Bond Street til den glatbarberede mand, eller Wahl eller ManCave sæt til den skæggede hipster dude! Med Taylor of Bond Street får han luksus og kvalitetsprodukter fra det prestigiøse Londonbaserede male grooming mærke. Er det ikke lige sagen, tilbyder Wahl og ManCave alt hvad fuldskægget kunne trænge til: skægolie, trimmer, børste, skægshampoo.

Se hele udvalget af barbering og skægpleje her.

Hudpleje til ham

Et budgetvenligt men absolut lækkert gavesæt til valentinsdag er dette fra Bulldog Skincare For Men:  cruelty-free og vegansk hudpleje særligt udviklet til mænd. Med Gentlemen's Tonic er vi i den dyrere ende, med deres super eksklusive gaveæsker til den sofistikerede herre. Søger du en mellemting? Måske har du et andet mærke i tankerne, se hele vores udvalg af hudpleje til mænd her.

En sikker vinder, og en lidt anderledes gave: FOREO Luna Go For Men. Det er ingen hemmelighed, at det ofte helst skal holdes så simpelt som muligt med hudpleje til mænd - og med en FOREO er det både simpelt og utrolig effektivt. FOREO har udviklet en særlig ansigtsbørste til mænd, som dybderenser og eksfolierer. Alt han behøver er vand og sin cleanser - lad FOREO gøre arbejdet.

Hårpleje & styling til ham

Måske det lækreste gavesæt indenfor hårpleje og styling lige nu: Lock Stock & Barrel Styling Heroes Gift Set, den perfekte blanding og både styling og hårpleje, som dertil kommer i en praktisk toilettaske til fremtidige rejser!

Er han ikke så meget til styling, har TIGI nogle fantastiske duo-sæt med shampoo og conditioner, så han stadig kan få lækkert og velduftende hår. En mellemting er Hawkins & Brimble, et simpelt men godt sæt med shampoo og pomade. Hvad mere har man brug for?

For meget mere styling og hårpleje til ham, kan du se hele udvalget her.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint