De bedste brands
Udforsk

Kvinden bag Shea Moisture

Kvinden bag Shea Moisture

I 1912 begyndte Sofi Tucker at sælge Shea nødder i Sierra Leone på et lille marked. Med tiden udviklede det sig til at hun også solgte sine egne hjemmelavede hud- og hårplejeprodukter; i dag bringer hendes børnebørn familietraditionen videre gennem det økologiske hårplejemærke Shea Moisture.

Shea Moisture er økologisk og bæredygtig, og lavet med kærlighed. 10% af salget går til kvindelige entreprenører. Produkterne testes på dem selv og deres familie gennem fire generationer – der testes aldrig på dyr!

Generelt er hårpleje fra Shea Moisture udviklet til tykt, kruset eller krøllet hår. Her kan du se mere om vores top 3 produkter fra mærket:

 1. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Repair Edge Treatment
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Repair Edge Treatment

  Denne behandling indeholder pebermynte og Jamaicansk olie udover nærende sheasmør, som virker blødgørende og styrkende. Den er særligt udviklet til at bringe kruset hår under kontrol, så du får blødt og elegant hår som du nemt kan style.

  Køb nu med gratis levering
 2. Shea Moisture Raw Shea Butter Extra Moisture Detangler
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Shea Moisture Raw Shea Butter Extra Moisture Detangler

  Med dette sheasmør-mirakel får du hurtigt styr på knuder og filtret hår! Det er en leave-in behandling som nærer tørt hår med både havkelp, arganolie og sheasmør, så du får lokkerne under kontrol igen.

  Køb nu med gratis levering
 3. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curling Gel Soufflé
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curling Gel Soufflé

  Denne velduftende sag er specielt udviklet til tykt, krøllet hår som trænger til lidt ekstra pleje og næring. Få blødt og sundt hår og definér dine smukke krøller med blandt andet kokosolie og agavenektar.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert