De bedste brands
Udforsk

Shiseido for mænd: hudplejerutine

Shiseido for mænd: hudplejerutine

Med næsten halvandet århundredes erfaring indenfor skønhed, ved Shiseido altså en ting eller to om skønhed for både mænd og kvinder. Innovation er et af fokusområderne for dette mærke; men du, forbrugeren, er nummer et. Her forklarer jeg lidt om Shiseidos hudplejeprodukter til mænd, med fokus på mine egne favoritter.

Grundlagt helt tilbage i 1872, er det det ældste kosmetikmærke i verden. Denne erfaring, kombineret med så mange års investering i farmakologi og det store engagement i at udvikle de bedste produkter, gør at du virkelig er i gode hænder hos Shiseido.

Male Grooming med Shiseido

 1. Shiseido Men's Total Revitalizer
  Køb nu med Lookfantastic

  Shiseido Men's Total Revitalizer

  Jeg har gået meget op i, at huden holdes hydreret og velnæret. Til det formål er denne sag helt perfekt; den forebygger tørhed, giver huden nyt liv og forebygger samtidig tegn på ældning af huden. Den føles dejlig let på huden, og kan nemt og hurtigt smøres i ansigtet enten efter barbering eller efter du har renset ansigtet om morgenen og aftenen.

  Efter at have brugt denne creme i 5-6 dage, kunne jeg allerede mærke en forskel. Min hud føltes og så glattere ud, og den føltes ikke så fedtet som normalt.

  Køb nu med gratis levering
 2. Shiseido Men's Hydro Master Gel
  Køb nu med Lookfantastic

  Shiseido Men's Hydro Master Gel

  Hydro Master Gel er en rigtig god moisturiser til mænd, som holder på fugten og virker beroligende på huden efter barbering. Får du irriteret og rød hud af barbering, er den helt perfekt. Man behøver kun meget lidt af gangen af dette produkt; pump to gange og du har nok til hele ansigtet. Andre fordele ved Hydro Master Gel er at den har en formindskene effekt på porerne, er rigtig god på meget tør hud, og får din hud i balance hvis du har fedtet hud.

  Jeg er særligt vild med denne moisturisers kølende, opfriskende effekt efter barbering.

  Køb nu med gratis levering
 3. Shiseido Men's Deep Cleansing Scrub
  Køb nu med Lookfantastic

  Shiseido Men's Deep Cleansing Scrub

  Hvis du vil have en scrub til ansigtet, som eliminerer døde hudceller og hudorme, er Deep Cleansing Scrub et godt sted at starte! I modsætning til andre rensescrubs, hjælper denne virkelig i dybden, og ikke bare på overfladen. Jeg har brugt en masse forskellige scrubs over årene, og mange har har kun haft en lille eller ingen mærkbar effekt på min hud. Denne er helt modsat. Efter tre dage havde jeg allerede jævnere, blødere hud og mindre en mindre fedtet T-zone.

  Køb nu med gratis levering


Rasmus

Rasmus

Male Grooming Expert

Skønhed kommer ikke kun indefra; prikken over i’et kommer gennem den rigtige rutine. Jeg har altid søgt efter at få den perfekte skønhedsrutine og jeg er en ekspert indenfor grooming til mænd. Min stil er glatbarberet, men man vil altid ha’ hvad man ikke kan få, så jeg er ekspert i skægpleje, barbering, hår- og hudpleje. Jeg skal ingen steder uden min LAB Series.