Gå til hovedindhold
Udforsk

Shiseido for mænd: hudplejerutine

Shiseido for mænd: hudplejerutine
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Med næsten halvandet århundredes erfaring indenfor skønhed, ved Shiseido altså en ting eller to om skønhed for både mænd og kvinder. Innovation er et af fokusområderne for dette mærke; men du, forbrugeren, er nummer et. Her forklarer jeg lidt om Shiseidos hudplejeprodukter til mænd, med fokus på mine egne favoritter.

Grundlagt helt tilbage i 1872, er det det ældste kosmetikmærke i verden. Denne erfaring, kombineret med så mange års investering i farmakologi og det store engagement i at udvikle de bedste produkter, gør at du virkelig er i gode hænder hos Shiseido.

Male Grooming med Shiseido

  • 1.Shiseido Men's Total Revitalizer

    Shiseido Men's Total Revitalizer
    521 kr
    Jeg har gået meget op i, at huden holdes hydreret og velnæret. Til det formål er denne sag helt perfekt; den forebygger tørhed, giver huden nyt liv og forebygger samtidig tegn på ældning af huden. Den føles dejlig let på huden, og kan nemt og hurtigt smøres i ansigtet enten efter barbering eller efter du har renset ansigtet om morgenen og aftenen. Efter at have brugt denne creme i 5-6 dage, kunne jeg allerede mærke en forskel. Min hud føltes og så glattere ud, og den føltes ikke så fedtet som normalt.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint