Gå til hovedindhold
Tips & Råd

De bedste behandlinger mod bumser

De bedste behandlinger mod bumser
Team LF
Forfatter og ekspert4 år siden
View Team LF's profile

Alle kan få bumser! Hvadenten det drejer sig om hormonelle eller kost-relaterede bumser (eller du måske har sløset lidt med din hudplejerutine), kræver det ikke nødvendigvis en helt ny hudplejerutine eller aknebehandling. Målrettede behandlinger til det udsatte område kan være den perfekte løsning på at komme urenheden til livs. Disse virker på selve problemområdet, uden at udtørre og irritere hele dit ansigt.

Kombineret med at øge dit væskeindtag og få nok vitaminer og mineraler, kan disse små mirakler hjælpe dig med at få ren hud fri for bumser.

 

 

 • 1.Eve Lom Dynaspot Spot Treatment

  Eve Lom Dynaspot Spot Treatment
  190 kr
  Denne stift er fyldt med salicylsyre og antiseptisk tetræ-olie, som hurtigt absorberes i huden uden at udtørre den. Zinkoxid hjælper med at kontrollere overskydende olie og bringe huden i balance, samtidig med at fennikel, kamille og mintekstrakt virker beroligende, lindrer rødmen og reducerer urenhedens synlighed.
 • 2.Peter Thomas Roth Acne Patches

  Peter Thomas Roth Acne Patches
  207 kr
  Disse små plastre er skånsomme og transparente, og eliminerer bumser! De behandler urenheden med salicylsyre og tetræ-olie, og imodsætning til mange andre Acne Patches indeholder de også hyaluronsyre, som holder huden velfugtet.
 • 3.La Roche-Posay Effaclar Duo+

  La Roche-Posay Effaclar Duo+
  4 Stars 2 Reviews
  117 kr
  Denne lille sag er blevet en kultfavorit verdenover. Den reducerer udseendet af acne og urenheder, takket være ingredienserne niacinamid og salicylsyre, som reparerer hudcellerne. Desuden indeholder den termisk kildevand, som renser porerne og bringer olieproduktionen under kontrol. Den er perfekt til fedtet hud med tendens til urenheder. Den kan både bruges på bumser alene, eller som en ansigtscreme hvis nødvendigt.
 • 4.Cosrx Acne Pimple Master Patch

  Cosrx Acne Pimple Master Patch
  4.67 Stars 3 Reviews
  52 kr
  Yderst budgetvenlige og samtidig effektive; plastrene fra koreanske Cosrx har efterhånden mange fans verdenover. De suger eventuel væske og bakterier ud af urenheden, og er bedst at bruge på bumser der er kommet til overfladen. Perfekte i nødstilfælde! Klistermærkerne kan bruges hele dagen lang, og også under makeup, da de ikke er synlige på huden. De kan også bruges om natten, så de kan arbejde natten over.
 • 5.Origins Super Spot Remover Blemish Treatment Gel

  Origins Super Spot Remover Blemish Treatment Gel
  138 kr
  Denne gel indeholder salicylsyre for at reducere synligheden af bumser, fremme helingsprocessen og mindske pigmentforandringer. Den indeholder desuden koffein og Red Algae, som sammen hjælper med at lindre ømhed, irritation og rødmen, så din bums ikke ødelægger din dag!
 • 6.First Aid Beauty Skin Rescue Blemish Patrol Pads

  First Aid Beauty Skin Rescue Blemish Patrol Pads
  207 kr
  Til dem der lider af acne, og får bumser alle steder i ansigtet, kan det hjælpe med behandlinger egnet til hele ansigtet. Disse "pads" fre First Aid Beauty hjælper med at behandle udbrud, og indeholder en kombination af salicylsyre og tetræ-olie. De virker eksfolierende og renser huden uden at irritere.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint