De bedste brands
Udforsk

Træner du? Sådan undgår du urenheder!

Træner du? Sådan undgår du urenheder!

Når det kommer til at holde huden sund, ved Murad en ting eller to! Derfor er det kun naturligt, at de også ved, hvordan man kan holde huden pæn, sund og ren i forbindelse med træning.

Som de fleste ved, er motion en af de bedste ting, man kan gøre for sin krop og sundhed generelt. Dette vil også hjælpe med at holde huden flot og sund, men det kan alligevel ske, at den øgede svedmængde og åbne porer kan lede til urenheder. Derfor har vi slået os sammen med Murad, for at finde ud af, hvordan man kan holde sin hud fri for urenheder og stadig holde sig aktiv i det nye år.

Hvordan gavner motion huden?

Motion og fitnesstræning øger blodcirkulationen, hvilket hjælper med at fjerne toxiner fra systemet. Træning hjælper med at transportere mere ilt i blodet og rundt i kroppen til alle cellerne, og flere affaldsstoffer fjernes fra kroppen. Resultatet: en sund krop, en smuk glød – dine celler bliver fyldt med alt det gode, og renset for alt det dårlige!

Kan træning give bumser?

Af og til kan vores porer blive tilstoppede ved træning, fordi eventuelle bakterier kan trænge ind når vi sveder. Hvis ikke huden bliver renset grundigt efterfølgende, kan det resultere i urenheder. Derfor er det vigtigt med effektiv hudpleje når man træner flittigt.

Murad Clarifying Collection er udviklet til hud med tendens til urenheder, og er god at bruge efter træning for at holde huden frisk og ren. Deres Clarifying Wipes er perfekte at have med i træningstasken, da du ikke behøver vand, men lynhurtigt kan fjerne det værste snavs og sved på farten. Så kan du rense huden grundigt, når du kommer hjem.

Hvilken type træning er bedst for huden?

Al motion er godt for huden! Konditionstræning er en super måde at fjerne affaldsstoffer fra systemet, for at holde huden ren og flot. Hvis urenhederne skyldes stres eller dehydrering, kan det dog være en fordel at dyrke yoga i stedet, hvilket kan hjælpe dig med at slappe af, samtidig med du brænder kalorier. Dette vil reducere streshormonet Cortisol, og dermed bør du få færre stresrelaterede urenheder.

Hvorfor rødmer min hud under træning?

Under træning øges din puls, og din hud rødmer, i takt med at blodet pumpes rundt i din krop. Dette er et godt tegn på at der transporteres godt med ilt til dine celler, og at affaldsstofferne skyldes ud af dit system. Hvis du lider af for eksempel rosacea, kan du prøve med en mindre intens træningsform, så du ikke påvirker din hud for meget. Et godt bud kunne være svømning eller yoga.

Hvordan undgår jeg dehydrering under træning?

Sørg altid for at have en flaske vand til rådighed mens du træner, så du undgår dehydrering. Tag slurke undervejs, så du ikke drikker det hele på én gang, og supplér med væskeholdig frugt og grønt som agurk, æble og melon efter din træning.

Glem ikke at selvom det er vigtigt at indtage væske for at holde sig hydreret indefra og ud, er det også vigtigt at tilføre huden fugt udefra og ind. City Skin Overnight Detox Mask fra Murad hjælper ikke kun med at fugte huden, den indeholder også en effektiv kombination af antioksidanter, som fungerer som en detox for huden, og neutraliserer bakterier på huden. Perfekt efter fitness!

 frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert