Gå til hovedindhold
Hudpleje

Hotte produkt nyheder i april

Hotte produkt nyheder i april
Julie
Forfatter og ekspert4 år siden
View Julie's profile

Foråret er her endelig, hvilket betyder en masse nye hotte produkt lanceringer og nyheder på shoppen. Vi har derfor nedenfor lavet en samling af de fedeste lanceringer her i april. Du får nyheder fra lækre mærker som Wet n Wild, Nars, Clinique, Vichy og Giorgio Armani.

Bretman Rock x Wet n Wild Jungle Rock Limited Edition Collection

Wet n Wild har teamet op med Youtuberen og beauty influenseren Bretman Rock, og har lanceret en makeup kollektion. Kollektionen er i en begrænset udgave med et smukt farverigt jungle team. Kollektionen indeholder blandet andet en øjenskygge palette, en highlighter børste, en highlighter duo og en 3-i-1 ansigtsmist.

NARS Exclusive Best Selling House Party Heroes

Skab et smukt look med en kollektion som er ekslusiv hos Lookfantastic, nemlig NARS Best Selling House Party Heroes. Kollektionen kombinere 3 af Nars bestseller: den ikoniske Orgasm Liquid Highlighter, den nærende og ikke mindst smukke Lip Tint, og sidst men ikke mindst, Endless Orgasm Palette. Paletten indeholder bestseller blush i nuancen Orgasm, samt fem andre uimodståelige nuancer som kan bruges på kinder, øjne og læber.

Clinique Superdefense SPF Moisturisers

Clinique har lavet tre forskellige fugtighedscremer med SPF solbeskyttelse. Du kan vælge mellem Superdefense SPF 25 Mosturiser, Superdefense SPF 25 Moisturiser til tør hud og Superdefense SPF 40 Moisturiser Gel. De har også lavet et Starter Duo sæt med Superdefense SPF 25 Mosturiser og Fresh Pressed Daily Booster with Vitamin C 10%. Superdefense cremen er en rejsestørrelse på 15 ml til dig som gerne vil prøve produkterne eller tage dem med på en rejse.

Giorgio Armani Ecstasy Mirror Elevated Shine Lip Gloss

Giorgio Armanis nye Ecstasy Mirror Elevated Shine Lip Gloss er en højglans lip gloss som giver maksimal glans og intensiv fugt på en gang. Takket være det høje niveau af pigmentering giver Ecstacy Mirror livlige og intense nuancer. Formlen indeholder også ethylcellulose, som er en afart af cellulose som skaber et lys reflekterende lag for intenst glinsende læber. Den nye bløde applikator kombinere en spids top for et præcist resultat og et krummet hjerte som giver et generøst lag af produkt. Du kan få den i 10 flotte farver.

Vichy Aqualia Volcano Drop

Vichy Aqualia Volcano Drop er en kraftfuld fugtighedscreme som fåes eksklusivt hos Lookfantastic. Men en kraftfuld formel som indeholder hyaluronsyre og vulkanisk vand, giver den intensiv fugt og mere klar hud. Cremen forsegler huden med fugt i op til 48 timer og giver langtvarig fugtighed. Cremen er beriget med squalane, som reparerer hudens naturlige fugt barrier, og samtidig giver huden antioxidanter, som kan reducere fine linjer og rynker. Cremen er også allergivenlig og dermatologisk testet og passer selv til sensitiv hud.

Julie
Forfatter og ekspert
View Julie's profile
lfint