Gå til hovedindhold
Udforsk

Looks of Love: 50 Shades of Berry

Looks of Love: 50 Shades of Berry
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Bliv klar til valentinsdag med os!

I anledning af valentinsdag præsenterer vi her et af vores fire Looks of Love, så du kan vælge dit favoritlook og blive klar til valentinsdag. Her kan du se Looket "50 Shades of Berry", få inspiration til dit eget Look og se hvilke produkter vi anbefaler til det.

Der er intet mere glamourøst til valentinsdag end et par frække, klassiske, røde læber. Men i år vil vi kaste os ud i lidt andre nuancer; bær! 50 Shades of Berry viser dig hvordan smukke bærnuancer kan give dig et sofistikeret og feminint Look i år.

Få 50 Shades of Berry Looket denne valentinsdag

Her har vi samlet en række produkter som er perfekte til Looket, så du selv kan eksperimentere og lave dit eget Berry Look til valentinsdag.

Til læberne

Et par mørke bærfarvede læber er perfekte til at opgradere de klassiske, røde læber man typisk ser i forbindelse med valentinsdag. De mørke Berry nuancer er super trendy og giver lidt mystik til dit Look. Vi synes det er det perfekte twist på det mere traditionelle Look, og så gør det ikke noget at det gør ethvert Look en tand mere sofistikeret. Herunder kan du se vores favoritter til læberne i forskellige prisklasser og nuancer, så du selv kan finde din egen favorit.

Til øjnene

Dette Look of Love har fokus på læberne, hvorfor vi anbefaler noget mere diskret til øjnene. En mørkebrun kajal er ideel, eller hvis man er mere til øjenskygger har vi samlet nogle paletter her, som er perfekte til at skabe Looket. Med High Definitions Eye and Brow Palette kan du få styr på brynene i samme omgang!

Til håret

For at få godt med volumen i håret, har mange af os brug for lidt hjælp... Her er lidt forskellige hjælpemidler, som vi i hvert fald er ret vilde med!

Til neglene

Prikken over i'et er smukke Berry negle der passer til! Har du ikke selv lange, stærke negle, kan Elegant Touch redde dagen:

 

Skal du selv prøve dette Look of Love i år på valentinsdag? Husk at tagge os på Instagram med @Lookfantastic_dk så vi kan se dit eget Look of Love med 50 Shades of Berry! <3

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint